Lukijat

lauantai 17. joulukuuta 2016

Pikkuinen tonttu ja olohuone olohuoneeksi

I Love ProMarkers #324   Hats - Hattuja
Merry Christmas
Mikä lienee englanniksi tonttuhattu? Ainakaan minä en muista sitä, joten olkoon sanomatta... Kuvassa tonttu kurkkailee onko kilttejä lapsia näkyvillä.

Taustapapperiksi valitsin oikein joulunpunaista ja kirjavaa, kun kuva itsessään on niin pieni ja selkeä, saa taustalla olla koukeroitakin.

Koristeeksi osittain kuva ja tekstinkin alle laitoin isoja stanssattuja hiutaleita. Kuva ja teksti raamitettu kuviopaperilla.
 
ProMarkers: Ivory, Blush, Coral, Berry Red with lot of Blender
***
Minulle sopivainen sää. Vain pari astetta pakkasta, eikä tuule, eikä sada! Tälläinen se talven tulee olla. Voi olla ulkosalla jäätymättä naamastaan ja saamatta tuulenpieksämänä tulipunaisia poskia koko illaksi.

Päivä tosin on mennyt enimmäkseen huhkiessa siisteissä sisätöissä mutta kuitenkin hyvä näin.

Vihdoinkin armaani on saanut vietyä ulos ja nakuteltua paikoilleen kaikki maalatut laudat, ovet, ikkunat, karmit ja koristelistatkin! Käärin isot peitemuovit odottelemaan seuraavaa maalausprojektia ja sain vihdoin viimein lakaistua, imuroitua ja pestyä lattian.

Kannoin tuolit makuuhuoneesta takaisin olohuoneeseen ja peittelin pestyn pöydän liinalla ja koristelin kynttilöillä. Olohuone kaipaa tosin vielä lisäsiivousta ennen joulua mutta näyttää jo siltä kuin pitääkin, eikä maalaamon osalta...

Loppupäivän olemmekin ajatelleet viettää ihan vaan oleilemalla ja jos viitsimme, katsomme TV:tä tai sitten ei :) Voipipa olla, että ihailemme kättemme töitä parikin päivää tekemättä yhtään mitään, mene tiedä...

2 kommenttia:

 1. Elf's cap, voisi olla!
  Hyvää joulua kaima;-))m

  VastaaPoista
 2. Beautiful creation!
  Thanks for playing at I Love Promarkers Challenge.
  Ileanaxx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!