Lukijat

perjantai 2. joulukuuta 2016

Keiju leijuu kullan hohteessa ja uusi kuukausikin vaihtui

Butterfly Challenge #68   Fairies, Elves, Gnomes and Pixies - Keijuja, menninkäisiä, haltijoita ja muita satuolentoja
A Day for Daisies #157   Add Som Sparkle - Lisää kimallusta
Sparkle Fairy,  Sparkle gold and silver Stars, Sparkle gold and silver on background patterns
 
Kimallusta kerrakseen on tässä keijukortissa, kun pohjapaperina toimiva lahjapaperi kimaltelee kullan ja hopean väreissä. 
 
Itse digileimakuvakin on kimallutettu ja kuvaa väritetty hopea ja kultakynillä. Tausta kuvasta hangattu Mementon vihreällä ja sinisellä ja Versa Finen mustallakin vähän. 

Koristeina kulmissa kultaiset isot ja hopeiset pienet tähdet.
***
Niin se vaan vaihtui lähes huomaamatta kuukausikin!

En ole vielä(kään) ehtinyt kääntämään pöytäkatenterin lehteä, kurkkinut vain seuraavaa sivua välillä, kun on tarvinnut tietää tulevista varauksista.

Yritämme laittaa yhteiseen kalenteriin menot sitä mukaa kun niistä saamme tiedon, ettei tulisi päällekkäisyyksiä, ainakaan usein... Viikon alussa mietimme miten mikäkin meno hoidellaan ja missä on ihan pakko olla milloinkin.

Eläkeläisen kalenteri täyttyy nopsaa ja tiiviisti!

Kun on aikaa, sitä käytetään ja monellakin vielä työelämässä olevalla tuntuu olevan harhakuvitelma pitkistä vapaista sitten kun vihdoin pääsee eläkkeelle. Hui hai, sanon minä. Vapaata pitää ihan järjestää, muuten sitä vaan menee tukka putkella paikasta toiseen vielä kivaampaan tahtiin kuin ennen!

Koskee tuo edellinen kiiruhtelu siis vain muita paitsi minua, joka osaan olla laiskanakin, vaan älkää kertoko kellekään, ettehän?

2 kommenttia:

  1. She is a lovely sparkly fairy. I love the simple lines of thee Day for Daisies digi stamps. Thankyou for fluttering by my challenge. Hugs Mrs A.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!