Lukijat

maanantai 12. joulukuuta 2016

Joulupukki perinteisemmin ja kiirusta

Passion for ProMarkers Week 375   Use Your Dies and Punches - Käytä stansseja ja lävistimiä
Merry Christmas
Perinteisempi väritykseltään tämä joulukortti, joskaan ei ihan kirkkaan joulunpunainen. Kimaltavilla tähdillä ja joulukuusilla kuvioitua paperia taustalla ja siitä leikkelin lisää kuvioita vielä tyhjiin kohtiin, sekä tuon joulukuusen,

Leimakuva väritetty ProMarkereilla ja koristeltu pohjapaperista lävitetyillä lumihiutaleilla. Laitoin kuvan stanssatun koukeroraamin päälle ja raamitin sen vielä pohjapaperilla. Teksti leimattu suoraan kuvaan.

ProMarkers:Ivory, Soft Peach, Coral, Ice Grey2
***
Pakkaspäivä ja lumisadettakin saatiin sen verran, että auton tuulilasi peittyi heti kun tulimme kaupasta ja parkkeerasimme sen pihalle.

Kauppareissulla käväisimme kylässä kahvilla pitkästä aikaa.

Jotenkin tuo joulun läheisyys tuppaa pistämään kiirettä silloinkin kun sitä ei ihan niin tulenpalavasti ole... Pitäisi vaan ottaa aikaa itselleen ja laiskotteluun, eikä huiskia koko ajan vauhdilla eteenpäin.

Hetkenkin lepo ja nollaus antaa kummasti virtaa ja ne hommat, jotka on tehtävä, tulevat sitten tehtyä virkeämpinä ja sitä myöten myös nopsemmin!

3 kommenttia:

 1. Kaunis kortti.
  Minä jonotin postissa ja kaupassa tuskastumiseen asti.
  Harmitti, koska enää huominen lomaa

  VastaaPoista
 2. Super cute card Mervi. I love the gorgeous image and your die cuts look amazing. Thanks for sharing with us at PFP for our Mega Christmas challenge. Good luck and hugs, Denise x

  VastaaPoista
 3. So stunning Loreal.I love all your gorgeous die cuts and colours and your santa is fabulous.
  Thanks for joining in our Mega Christmas Challenge at PFP :D

  xx coops xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!