Lukijat

sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Joulupukki osoitelappusessa ja paistoksia

QKR Stampede Challenge #220    Christmas Tags - Jouluisia tageja/osoitelappuja
Merry Christmas Tag
Punavalkoruudullista hyllypaperia alimmaisena. Liimasin paperin ja sitten vasta lävistin reiän nauhalle. Nauhana leveä punainen jossa kullan väriset reunukset.

Hauska joulupukkikuva veturista on tarpeeksi pieni mahtuakseen hyvin osoitelappuseen. Leimasin kuvaan suoraan joulutekstin ja hankasin reunoja Mementon punaisella.

Punaisesta kartongista lävistin kahta kokoa lumihiutaleita ja vielä yhden valkoisen ison, jonka keskustaksi punainen timantti.

Leimakuva väritetty ProMarker tusseilla iloisen jouluiseksi.
***
On niin kylmää, että taidan joutua lämmittamään uunia huomennakin. Vaikkakin on luvassa lauhtumista ja lisää lunta kamalasti!
 
Päivä hujahti sen verran rivakasti, että unohdin ihan valoisan aikaan hakea puita!
 
Aurinko paistoi upeasti ja ikkunan läpi katsoen näytti hienolta, mutta kun armaani haki lisää maalattuja lautoja puuliiterin seiniin laitettavaksi, tuli sisään jäätävää viimaa terassin ovesta. 
 
Paistoin pipareita, tällä kertaa jätin taikinan paksummaksi, ja sain pehmoisia pipareita. Nam! Paistoin myös luumutorttuja ja tällä kertaa taittelin neliön nurkat keskustaan päin ja laitoin hillon päällimmäiseksi, sillä tavoin se myös jäähtyy nopsemmin, kas kun en millään malta olla heti maistelematta paistoksia :)

Uunissa kypsyi myös tulinen uunivuoka kasslerlihasta ja juureskuutioista. Niin tulisesti maustettu, etten pystynyt kuin maistamaan pienen nokareen! Armaani tykkäsi mutta myönsi kyllä, että varsinkin juurekset olivat imeneet mausteita aika lailla...

Ruokaa jäi vielä huomiseksikin, joten on mietittävä mitä minulle voisi silloin laittaa. Tänään tyydyin pelkkiin pikkuporkkanoihin. Kalorivajeen korjasin jälkiruoka jäätelöllä.

 Eivätkä nuo tortut ja piparitkaan ihan kalorittomia liene :)

3 kommenttia:

 1. Pirteä punainen tagi ilahduttaa taatusti käärön saajaa....
  Se ilahdutti minuakin lämpimin värein, suloisen kuvan ja koonnan kera - kiitos kun tulit mukaan QKR haasteeseen! Ja aah.... ei ihan leivonnaisten tuoksu tule tänne saakka - mutta voin aistia sen muutoin... ja tortut meilläkin tänään tuoksui.... vävy ne taitteli ja uuniin nakkeli, kun tämä anoppi oli ensin loihtinut sunnuntain pöperöt koko köörille!!
  Ihanaa Itsenäisyyspäivää Simpeleelle!

  VastaaPoista
 2. This is such an adorable tag! I'm so pleased that you chose to playing our "Christmas Tags" challenge over at QKR Stampede. Good luck and come play next week, too.
  NanaConnie DT

  VastaaPoista
 3. Love your Christmas train. Thank you for sharing it with us at QKR Stampede.
  Mary

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!