Lukijat

maanantai 21. marraskuuta 2016

Tyttöset joulukortissa ja sadetta

KK Vintage #75   Rusetti - Bow
Christmas Joy
Harmaa sää ei suosi huonoa valokuvaajaa! Kortti otettu valot päällä ja siksi kellertää pahasti. Oikeasti valkoinen pohjapaperi, on kuvioitu lumihiutaleilla ja koukeroilla ja hangattu harmaalla Mementolla.

Tyttöset sentään lähes oikean väriset. Hauska kuva sai vanhahtavan värityksen vintage-hengessä ja ne pyydetyt rusetit löytyvät molempien hatuista! Hankasin myös kuvan reunoja Mementolla.

Palanen ruskeaa kuviopaperia pilkuilla vielä kuvan alla.
***
Vesisadepäivä ja unohdusta tai erehdystä paremminkin: Luulin, että tänään on kampaamopäivä vaan se onkin ensi viikon maanantaina... Menimme hyvässä uskossa keskustaan mutta armaani saikin kääntyä takaisin, eikä kotiin, kun siis olin katsonut kalenterista väärän viikon alun.

Kaupassa, Kirjastossa ja Kampaajallakin, jossa kävin kääntymässä ja samalla lisäämässä joulukortteja myyntilaatikkoon joka tapauksessa.

Sitten kotiin herkkukahville oikein viinereiden kera.

Joulukortteja syntyy aivan liian hitaaseen tahtiin. En osaa, enkä haluakaan tehdä montaa samanlaista ja sen vuoksi jokaista korttia on suunniteltava ja etsittävä tarvittavia ja taas suunniteltava. Vaan eiköhän se vauhti parane kun alkaa tosi tarve yllättää :)
 
Sillä kuten joku viisas on sanonut: Paljon mitään ei valmistuisi jos ei olisi viime tippaa...

3 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!