Lukijat

perjantai 4. marraskuuta 2016

Tiputonttunen oksallaan ja maa valkeana

Simply Create Too #121   Christmas Colors - Joulun värit
Merry Chritmas
Embossed Snowflakes
...With these...
Yhdistelin joulupapereita ja niiden irtileikattuja kuvia saadakseni taustan tipuselle. Punapohjaisesta paperista leikkasin palasen nauhaksi ja stanssasin raamit kuvalle.

Leikkureita ja stansseja käyttelin myös tehdessäni lumihiutaleita. Teksti valmiina jouluisesta paperilehtiöstä viime vuodelta.

Kohokuvioin kaulimella painellen linnun ympäriltä taustaa, jonka ensin värittelin ProMarkereilla.
***
Maailma on yhä kauniin valkoinen. Pakkastakin hippusen alle 5 miinusta ja aurinko paistoi upeasti! Ainoa paha oli jäätävä viima joka tuntui kuorivan ihon kasvoista kun menin ulos ihailemaan säätä. Vaan siitäkin selvisin laittamalla ylle poolopaidan ja vielä takinkauluksen pystyyn ja pahimmassa paikassa suojasin paksulla lapasella naamaa.

Enimmäkseen kuitenkin sisähommeleissa, niitähän riittää kun/jos vaan viitsisi tehdä.

Luin Hilja Valtosen päiväkirjamaisen Nykyajan tyttölapsi. Siinä saa nauraa ja ihmetellä myös kuinka paljon kieli, ja varsinkin yksittäiset sanat, ovat aikojen saatossa muuttuneet. Ongelmat, haaveet ja sattumukset eivät ole ajan saatossa muuttuneet :)

3 kommenttia:

  1. Such a pretty card thank you for taking part DT http://simplycreatetoo.blogspot.co.uk/2016/11/midpost-of-challenge-121-christmas.html?m=1

    VastaaPoista
  2. Such a pretty card thank you for taking part DT http://simplycreatetoo.blogspot.co.uk/2016/11/midpost-of-challenge-121-christmas.html?m=1

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!