Lukijat

perjantai 11. marraskuuta 2016

Pyöreä lumimaisema kortissa ja aurinkoista aamupäivää

Haasta itsesi #2   Pallot ja ympyrät - Rounds and Circles
White Christmas
Laitoin sinisen kuviopaperin päälle kimaltavia joulupapereita sisältävän lehtiön kansilehden, johon oli sopivasti tehty hieno aukko. Kun pyöreitä muotoja haluttiin, on sekin jotakuinkin pyöreä.

Leimasin pyöreän lumimaiseman ja laitoin sen hopeisen kahviliinan päälle. Näin sain kiiltävät raamit (=rengas !) kuvalle. Tekstipyörylän reunat leikkelin kuviosaksilla röpelöisiksi ja väritin reunan hopeatussilla. Näyttä kyllä kuvassa ihan harmaalta :(

Hopeapaperista lävistin lumihiutaleita jo papereissa olevien lisäksi.
***
'Lunta tulvillaan on raikas talvisää' voisi laulella tänään(kin)! Tupsuttieilisestä iltapäivästä illan ja kai yönkin sillä aamusella joka paikka oli lumen vallassa pehmoisten kinosten alla.

Upea auringonpaiste helli aamupäivän ajan. Ajelimme Koululle josta sai hakea ilmaiseksi poistettavia huonekaluja. Aika moni mukin oli saanut saman ajatuksen, eli joka parkkipaikka oli täynnä jo vartin yli alkamisajan!

Liekö parhaat viety päältä mutta ennenkuin ehdimme löytää sen toisen rakennuksen jossa niitä hyllyköitä piti olla löysimme vain kaksi meille sopivaa.

Vaan onhan kaksi ilmaista aina parempi kuin ei yhtään!

Samalla veimme neljä tuolia löytäneen naapurin naapurin kotiin saaliineen. Mahtuivat takakonttiin kun meidän löytömme täyttivät peräkärryn.

Kaupan kautta kotiin herkuttelemaan hillotäytteisillä munkeillä.

Illalla saapuneet tulevan puuliiterin tarpeetkin olivat onneksi hyvin pakatut, sillä ne joutuvat seisomaan sään armoilla pihassa ainakin toistaiseksi.

3 kommenttia:

 1. Voi kuinka huuretisen kaunis maisema - kaunista on luonnossakin nyt Isänpäivän viikonloppuna, jopa meillä!
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis huurteisen... ei osaa enää kirjoittaakaan!!

   Poista
 2. Kaunis taidokkaasti tehty kortti, jossa haasteen "vaatimukset" toteutuvat hyvin:) Kiitos osallistumisesta haasteeseen!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!