Lukijat

lauantai 5. marraskuuta 2016

Perhosia talvisella hopeataustalla ja talvisäätä muutenkin

Butterfly Challenge #66   Butterflies and Q is for Quotes and/or  Quick Silver - Perhosia ja sitaatti perhosista ja/tai hopeaa jossakin
Quote:Snowflakes - Vinter's Butterflies
Stamped Snowflakes on text paper and Big Butterfly plus little one on it
Silver background paper and white Snowflakes and stars and Tree with Black ButterfliesLöysin Suomalaisesta Kirjakaupasta kimaltelevia joulupapereita sisältävän lehtiön. Siitä tässä hopeinen hiutaleilla kuvioitu alimmaisena. Sen päälle lävistin erilaisia lumihiutaleita ja tähtiä.
Stanssatun kuusen päälle laitoin pienet mustat perhoset ja niiden selät koristelin pienillä valkeilla tähdillä.Vaadittu teksti koristeltu hiutale leimauksin ja isolla mustalla perhosella, jonka päällä valkoinen perhonen ja musta tähti.
***
Sakeanaan sateli lunta aamusella
...ja ettei ihan lumeen hukuttaisi, alkoi aurinko paistaa ja pilvet pienenivät... Mutta talvisen kylmää noin 6 asteen pintaan sinnitteli koko päivän ja nyt tuntuu jo vielä kylmenneen siitäkin. Katselin sääkarttoja ja ainakin lunta on tulossa hurjasti lisää tiistain tietämillä.

Mutta tänään siis enimmäkseen upea talvinen sää.

Illansuussa Kekrivieraita ihan kutsumatta. Onneksi oli edes keksejä kaapissa ja hätäpäissäni laitoin vielä taika-ruisviipaleita ja omenasosetta esille. Se yhdistelmä tekikin kauppansa mukavasti. Minusta tosi hyvää yhdessä paahdetulla leivällä kuin ilman paahtoakin, kuten nyt.

Vieraat olivat menossa tulia katsomaan Patsaspuistoon ja Iloisen Pässin puotiinkin aikoivat pistäytyä. Me jäimme viisaasti? kotiin lämpimään. Lämmitin uunia tänään joten hyvin tarkenemme :)

3 kommenttia:

  1. A beautiful card and lovely design. Thank you for sharing with us at the Butterfly Challenge.
    Kath x

    VastaaPoista
  2. How lovely to give your card a winters theme. The background is perfect and a love the tree with the little butterflies. Thank you for fluttering by my challenge where your card will be entered twice. Hugs Mrs A.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!