Lukijat

sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Maisema ja porokin sekä taistelua TV:ssä

Simon Says...   Christmas Critters - Joulun eläimet
Merry Christmas
Hauska poropaperi innoitti tähän korttiin ja sopi vielä haasteeseenkin, niin, että mikä ettei. Talot lumimaisemassa raamitin punaisella kuten pikkuisen porokuvankin.

Poroa en olekaan aikaisemmin käyttänyt, liian pieni ja vähän outo muutenkin, vaan tähän muuten niin tavalliseen korttiin se mielestäni sopii tuoden hiukan leikkisyyttä. Eikähän ainakaan Suomessa porot lentele, joten miksipäs ei porollakin voisi olla jouluna sarvissa joulupallot killumassa ?

Laitoin alareunaan pilkuilla kohokuvioimastani paperista vielä lisähankea. Värittelyt ProMarkereilla.
***
Tanssimasta kotiin sen verran illalla, että suoraan TV:n ääreen iltakahvin kera ja sitä katsomista on sitten riittänyt tähän asti! Hurja taistelu Tähdet Tähdet ohjelmassa, kuten siinä jokainen toisteli, ei kukaan olisi saanut pudota, vaan kaikki mukana loppuun asti!

Melkein aloin jo tykkäämään  raadin naisihmisestäkin joka hassuine asuineen ei taida olla niin typerä kuin antaa ymmärtää...

2 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis kortti, hyvin sopii poro tuohon..hieno tausta :-))

  VastaaPoista
 2. hi loreal! such an adorable card, the snow cottage is so cute, luv the reindeer too! I am so glad you played along with us at simon says stamp wednesday challenge!

  blog-paperie blooms
  ig-2klines

  sparkle & shine, kindness *~*

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!