Lukijat

perjantai 25. marraskuuta 2016

Lumimaisemakortti ja lunta oikeastikin

Inkspirational #122   Chill - Kylmää, jäistä, letkeää?
Merry Christmas
Joulukukkakuvioitu pohjapaperi antoi värit tälle kortille. Leimailin viime joulun suosituimman aiheen, eli postikortin jossa lumimaisema taloineen.

Väritin ainoastaan piikkipaatsaman oksat marjoineen, vaikka ne marjatkin taitavat oikeasti olla valkoiset? Tässä kuitenkin kirkasta joulunpunaista,

Punaisella leimailin myös tekstin ja kanttasin sen. Punaista soikiossa, joka leimakuvassa. Viime vuonna laitoin oikeita, käytettyjä joulupostimerkkejä, nyt jätin sinälleen.
***
Tämän aamun yllätys oli valkoinen lumipeite!

Vielä illalla satoi vettä ihan solkenaan kuten koko edellisen päivänkin. Jossain välissä yöllä ilma on kylmentynyt sen verran, että sade tulikin lumena. Koko maailma on valkoinen, puut huurteisia ja lumisia ja kauniita.

Suurin ihme oli aurinko, joka pitkän poissaolon jälkeen loisti siniseltä taivaalta kuin ei muuta olisi koskaan tehnytkään! Upeaa!!!
Näkymä keittiön ikkunan läpi lumiseen pihaan
Otin pari kuvaa ikkunan läpi ja olin aikeissa mennä ulos ottamaan kuvia lisää mutta armaani tarvitsi apua ja kannoimme loputkin laudat tulevan puuliiterin rakennustarvikkeista sisälle. Tällä kertaa ne on tarkoitus maalata ja mikäs sen oivallisempi paikka kuin olohuone.

Se kun sattuu oleman suurin tila ja vielä lämminkin.

Pohajmaalaus on parasta tehdä lautoina, sitten kun ne ovat seininä, ei pensseli pääse kolosiin ja reunoille. Siispä kannoimme laudat sisälle ja koko huusholli on sen näköinen kuin työmaa ainakin. Osa laudoista on jo maalattu, suurin osa vielä odottelee vuoroaan.

Kun homma oli sitä myöten valmis, että ehdin tyhjentämään tiskikonetta ja laittamaan kahvia, oli taivas jo pilvessä ja aurinko niiden takana.

Onneksi sentään ehdin edes nähdä sen!

3 kommenttia:

 1. Superb design and great collage card. Thanks for joining Ink

  VastaaPoista
 2. Ihana talvinen kortti, olenkin tämän leimasimen jo unohtanut.
  meillekin tuli lunta viime yönä 10 cm, joka muuttui päivällä nuoskaksi..olisi ollut hyvä lumiukon tekopäivä.
  Mukavaa joulun odotusta :-))

  VastaaPoista
 3. Such a beautiful winter scene; love the 'postcard' effect! So thrilled you shared this gem in the Inkspirational *chill* gallery!
  ~carol

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!