Lukijat

lauantai 19. marraskuuta 2016

Joulukukkakulma kortissa, vesisadetta ja laiskottelua

Passion for ProMarkers Week 372   Christmas is coming - Joulu tulossa
Merry Christmas
Kaunis taustapaperi jossa punatulkku istuksii oksalla. Leimailin harvoin käyttämälläni joulukukkakulma-leimasimella kuvan ja kulmaan toisella tekstin. Raamitin punaisella ja laitoin osin kuvan alle stanssatut hiutaleet, joita sain Merisiniltä ATC-kortin mukana. Samasta lähteestä myös kaunis kuusi!

Kuusta hankasin mustalla , ettei olisi niin vaalea. Mielestäni sopii näin paremmin kortin väreihin. Leimakuvan väritin ProMarker tusseilla haasteen mukaan.

ProMarkers: Berry Red, Ruby, Lime Green, Moss, Yellow, Gold.
***
Laiskoista päivistä ei tule loppua. Taidan olla ihan tosissaan laiskaa sorttia kun jo toista päivää vetelehdin sisätiloissa kortteillen, lukien ja ristikkoa ratkoen...

Vaan kun ulkona tuulee kovasti ja satelee vettä, ei oikein innosta ulkoilu, ei!

Kotosalla toki riittäisi puuhastelua ihan vaikka koko ajaksi. Vaan kun olen siis todistettavasti laiskaa sorttia, en ole pahemmin niistä intoutunut. Ajan puutetta ei liene syyttäminen.

Vain tiskikone on sanut hommeloida ja sen olen tyhjentänyt jos täyttänytkin ja vähän ruokaa laittanut, tosin senkin homman hoiteli uuni enimmäkseen. Sinne tyrkkäsin valmiiksi marinoidun pikkupaistin josta riittää ainakin kahdeksi kerraksi jos ei kolmeksikin.

Iltapäiväkahveille mikrotin kaupan tätien tekemiä lettuja. Ne hunnutettiin omenahillolla ihan itse.

Iisi piisi siis sapuskakin. Ihan tässä alkaa jo väsymään kun näin paljon olen lepäillyt, joten pidänpä pienen lepotauon lepäilystä ja alan lukemaan kirjaa, ennenkuin lösähdän TV:n ääreen katsomaan rouva puketin, anteeksi, bekeen toilailuja :)

6 kommenttia:

 1. A beautiful card. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

  VastaaPoista
 2. This is so gorgeous, lovely design
  Kevin xx

  VastaaPoista
 3. Really pretty colouring thanks for playing at passion for promarkers xx

  VastaaPoista
 4. Goregous Christmas card, Loreal! Thanks for joining in my Christmas challenge at PFP this week, good luck! Juliexx

  VastaaPoista
 5. A beautiful card Mervi. I love the image and your colouring is perfect. Thanks for joining us at PFP this week. Hugs, Denise x

  VastaaPoista
 6. A lovely card Mervi. Your choice of bacing paper really makes the image pop. Thanks for Joining in with our 'Christmas is Coming' challenge at Passion for Promarkers this week, and good luck.
  Eileen :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!