Lukijat

keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Isälle kortti ja kirjavihje lukijalle

KK Haaste #188   Miehelle/Isälle - For Men/Fathers
Father's Day card
Kyllä isä on ruusunsa ansainnut, ainakin Isänpäivänä! Mustavalkoinn kuviopaperi alimmaisena ja samoissa sävyissä koko kortti. Piristyksenä vain punainen himmeähkö nouseva nuoli innolla hyppäävän isukin takana.

Ja koska on sentään juhlakortista kyse, laitoin siihen ruusunkin. Leikkelin sen ääriviivoja myöten ja värittelin ProMarkereilla. Kuva ja teksti raamitettu mustalla kartongilla. Kuvaosa korotettu tarroilla.
***
Valkoisia pikkuisia hiutaleita sateli tänään harvakseltaan saaden maan iltaan mennessä valkoiseksi taas vaihteeksi :) Ei mitään hurjaa myräkkää, eikä suuria määriä. Hyvä näin.
 
Luin lehdessä olleen arvostelun perusteella Kirjastosta löytämäni uutuuskirjan. Se oli juuri niin hyvä kuin luvattiin jos ei vielä parempikin. En ole matemaattisesti erityislahjakas mutta sain silti kirjasta paljon uutta tietoa numeroista vaikka en kummoisina niitä ole tähän asti pitänytkään.

Numero on numero ja sillä siisti. Kirjasta sain tietää, ettei se suinkaan ole niin yksinkertaista. Vaan on erilaisia numeroita ja lukupareja ja vaikka mitä merkillistä ja kas kummaa, aloin tulla ihan uteliaaksi, että mitä seuraavaksi sankaan tietää!
 
Kannattaa siis lukea, vaikka matikka olisi ollut kouluaikoina kamalinta mitä tiesi tai vaikeinta. Kirjoittaja on omassa maassaan kuuluisa ja kirjottanut yli 40 teosta, tämä ensimmäinen suomennos!  Toivon todella, että piankin saan uuden käännöksen jostain toisesta hänen kirjoittamastaan teoksesta luettavaksi!

Yoko Ogawa: Professori ja taloudenhoitaja (Tammi 2016)

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!