Lukijat

sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Enkeleitä 1. Adventtina

Moving Along With The Times 34   Anything with Christmas - Mitä vain jouluista
Allsorts Week 391   Anything Christmas- Mitä vain jouluista
Try it on Tuesday   Layer it up - Kerrosta
Two kinds of Angels
Alimmaisena siniseksi sutattua paperia. Sitten kaksi kahviliinaa, hopeinen ja punertava lapsosen kuvan alla. Leikkasin hopeiset pehmosiivet puoliksi ja laitoin siivet selkään.

Pari enkeliä katselee lapsosen yläpuolella maailmaa ja taitavat suojella lasta siinä sivussa? Muutama kimaltava tähtönen koristeina.
***
Luvattiin hurjasti lunta mutta onneksi erehtyivät. Oli hieno pakkaspäivä ja enimmäkseen sateetonkin. Vasta illasta hiukan pakkashiutaleita joita tuuli pyöritteli näyttävästi.

Armaani sai tehdä lumitöitä lingolla. Nyt tiet auki ja pihakin helpompi kulkea kun ei tarvinnut kahlata nilkkoja myöten lumessa :)

Maalausurakka edistyy mutta on hidasta, sillä vain muutama lauta kerrallaan maalattuna ja sitten odotellaan kuivumista ennenkuin seuraavien vuoro. Onneksi aikaa on ja saa tehdä muuta homaa odotellessa tai vain olla ja vaikka katsoa TV:tä. Ihan kuinka vain kulloinkin hyvältä tuntuu.

6 kommenttia:

 1. A sweet card! The paper doilies layers look so pretty. Love the angel images as well. Thank you for joining us at Try It On Tuesday.
  Mar x

  VastaaPoista
 2. Lovely display for our current challenge,anything CHRISTMAS lovely colours and thanks for sharing...
  [aNNie DT for Allsorts Challenges]

  VastaaPoista
 3. Nyt on kyllä niin suloinen enkeli suojelusenkeleiden lomassa, että liitähän mukaan myös QKR haasteeseen - enkeleitä kaivataan sielläkin! ;)

  VastaaPoista
 4. Suloinen kortti, kiitos kun olet mukana Allsorts haasteessa;-))m

  VastaaPoista
 5. Such a sweet image and a great take on the challenge. Thanks for playing with us at TIOT.
  Hugz, Z

  VastaaPoista
 6. Hi this is gorgeous. Thank you for joining us at Moving Along with the Times Challenge Blog for the Christmas Scenes Challenge. Hugs Jackie DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!