Lukijat

keskiviikko 9. marraskuuta 2016

40 vuotta onnea ja lumimyräkkää

Allsorts Week 388   Time/Clock/Numbers - Aika/Kello/Numeroita
Congrats! 40 times!!
Alimmaisena ilmoituksilla kuvioitu paperi. Sen päälle lastasin hauskan kellonpuolikkaan, Könninkellon seisomaan tyttösen vierelle ja leimakuvan jonka alle sujautin vielä palasen koukeroita.

Nauhan virkaa tekee 'lumipallonauha' jonka mustetin paremmin korttiin sopivaksi. Mustat numerot, vaikka ei 40 ole mikään surun ikä :)
***
Tänään on pyryttänyt ja lunta alkaa riittää koko talveksi ainakin. Armaani starttasi traktorin ja lanasi tietä, että autolla päästiin isommalle tielle ja Simpeleen syysmarkkinoille.

Kovin olivat kuihtuneet, kun telttoja oli vain siellä täällä ja apaattisen oloiset myyjätkään eivät jaksaneet lumisateen keskeltä edes kaupata tavaroitaan. Harmi tälläinen keli!

Kävin samalla reissulla Apteekissa ostamassa jo valmiiksi flunssakautta ajatellen lisää C-vitamiinia ja Ibusalia ja kurkkua desinfioivia imeskelytabletteja.

Lumimyräkässä Töllille tanssimaan ja jonossa ajelemaan kun joku rekka oli tukkinut kaistan pitkäksi aikaa eikä jonoja oltu päästy purkamaan kokonaan. Hippusen myöhässä mutta ei sentään viimeisinä saavuimme paikalle.
 
Ehdittiin kyllä saada jalat helliksi ja hyvä mieli ja jututettua tuttuja. Orkesterikin oli Simpeleeltä ja soittelivat taattuun tyyliinsä soljuvasti tanssin toisensa jälkeen niin, että kaikki saivat toivomiaan kappaleita.
 
Lumimyräkässä kotiinkin mutta nyt sentään hyvin sujuvassa liikenteessä. 

Iltaherkkuna markkinatuliaista, ahvenkukkoa!

4 kommenttia:

  1. Wonderful design for my theme, thanks for joining us at Allsorts, xxxx

    VastaaPoista
  2. Mahtava kortin olet tehnyt. Meillä ei ole juurikaan vielä lunta.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!