Lukijat

maanantai 24. lokakuuta 2016

Villisti lännessä huumorilla ja kuntoilua

QKR Stampede Challenge #214   Wild West - Villi Länsi
The Horse, Cows and Saloon Lady, maybe not so wild but hope it's fanny :)
Etsin kovasti heppaleimakuvia mutta ne jotka minulla on, ovat hiukan aiheen ulkopuolelta, joten vain tämä ruskea hevosen pää kurkkailee ihmeissään kolmea iloista lehmää kesälaitumella.

Vintage Lady saa olla sitten esimerkkinä saluunakauneudesta, sitähän ainakin elokuvissa kovasti on, kun villissä lännessä ollaan ja yleensä ryypiskellään, pelataan korttia ja pyssyt paukkuu. 

Niistä mikään ei minua viehätä mutta jos tälläinen pehmoversio sopii haasteeseen niin hyvä juttu.
 
Taustapaperista raamitus lehmäkuvalle. Aitaa stanssasin kaksin kappalein, toinen vihreästä, toinen valkeasta kartongista ja laitoin niistä osan päällekkäin. Hepan leikkasin osin irti aluspaperista, että sain sen kurkkimaan aidan yli. Hevonen leimattu ruskealla, ei väritetty ollenkaan.
 
Lehmät ProMarkereilla kuten saluunakaunotarkin. Vaaleassa raamituksessa on ruskeita koukeroita jotka näkyvät tosi huonosti mutta on siinä niitä uskokaa pois :).
***
Tämän päivän urotyö ja lihaskuntotesti oli veneen tyhjennyt vedestä. Siinä olikin aikamoinen hommeli! Ääriään myöten täynnä ja risut ja kuolleet lehdet lisukkeena. Mätin ja viskoin ja kaadoin ja kippasin ja huilailin ja taas aloitin uudelleen.

Sitten piti hakea jo armaskin apuun, että saimme veneen käännettyä kyljelleen valuttamaan loputkin vedet koteloista.

Sillä aikaa ehdittiin niin syödä kuin kahvitellakin ja armaani ehti pitkin päivää poltaamaan loputtomalta tuntuvia määriä pahvia sun muuta ja jopa tuulen kaataman puun havut ja ohuet oksatkin.

4 kommenttia:

 1. Voi ihanuus mikä korttien kortti. Olet kyllä niin ottanut QKR haasteen vastaan, että ilahduttaa todella mieltä. Sielujen silmin näen nuo iloiset lehmät laitumilla tosin siellä iloisessa Itä-Suomessa, saluunakaunotar tuo tuulahduksen lännestä ja aika villiltä ja vapaalta näyttää pollekin! Waude!! Ihanaa lokakuun loppua kaamoksesta huolimatta!!

  VastaaPoista
 2. Lovely card. Thank you for joining us at QKR Stampede this week.
  Mary

  VastaaPoista
 3. Adorable card and beautifully done. Thanks for joining us this week at QKR Stampede. Karal DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!