Lukijat

perjantai 14. lokakuuta 2016

Tyttö, kuu ja kurpitsat sekä hämärää kauppaa

Passion for Promarkers Week 367   Halloween or Halloween Colours - Halloween tai sen värit
Try it on Tuesday 11.10.   Scary and Spooky - Pelottavaa ja aavemaista
Halloween Girl
Taitaa tämä kortti olla pelottava ainoastaan hämähäkki kauhuisille jos niillekään kun vain ailimmaisessa on hämähäkin verkkoa ja isot silmät, lienevätkö ne sitten hämiksen vai minkä...?

Lepakko lentelee äänettömästi  ja kimaltelee mennessään. Palloja ja kiekuroita kimaltavia nekin. Alalaitaan leikkasin palasen jossa kurpitsoja, nauha ja lisää kiekuroita. Parin kurpitsan väliin pujottelin miettiväisen goottityttösen kuutamolle ihmettelemään.
 
ProMarkers: Ivory, Blush, Lime Green, Moss, Gold, Bright Orange, Ice Grey2 and 4
***
Hämärän kaupan illasta Simpeleeltä kotiuduttu muutamaa kymppiä köyhempinä kuin lähtiessä, vaikka ihka ilmaista jauhelihakeittoakin oli tarjolla ja sitä maisteli armaani monen muun seurassa. Lammaskaaliakin hän halusi ja sai, kahviteltiin sisätiloissa Invakammarilla jossa ainoa vaikeus oli valinta.

Ottaako omenapiirasta, suolaista piirakkaa, munkkia vai...?

Siis jokaiselle jotakin ja tuttavat vielä boonuksena mihin vain pysähdyimmekin :) Kampaajan kirppikseltä löytyi minulle pusero ja Siikakabinetista täydensin marjajauhepurkkejani karpalolla.

Kallein ostos oli ihan pakollinen ilman hämärää kauppaakin, sillä kopiokoneemme kieltäytyi toimimasta ja sitä ilman ei millään tulla toimeen. Muuten olisimme pärjänneet minun pikkurahapussiin varaamillani kolikoilla.

Kun kerran keskustassa oltiin, kävimme tietenkin myös ruokakaupassa ja sitten kotiin kantamusten kera. Nyt on taas syötävää ja juotavaa ainakin viikonlopun yli vaikka jokunen vieraskin sattuisi piipahtamaan :)

4 kommenttia:

 1. A beautiful card! Thank you for joinin us at Try It On Tuesday!

  VastaaPoista
 2. Beautiful face on your card. Thank you for joining us at Try
  It on Tuesday

  Love Chrissie xx

  VastaaPoista
 3. Thanks for joining in our Halloween theme this time at Passion for Pormarkers.
  Lorraine DT

  VastaaPoista
 4. This looks fab. What a lovely image & those Halloween papers are perfect. Thanks for joining us at Passion for Promarkers this week.
  Hugs,
  Andie xx

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!