Lukijat

maanantai 31. lokakuuta 2016

Talvinen maisema kortissa ja ulkona

P*skarteluhaaste # 332   Rivini: Sininen - X= Kohokuviointi - Ei koristeita
Embossed Winter Card
Kohokuvioin valkoisen pohjapaperin lumihiutaleilla ja hankasin päälle sinistä Mementoa. Kaunis luminen maisemakuva löytyi netistä.
***
Luminen on maisema oikeastikin. 

Luulin jo, että siitä, siis lumesta, päästiin ainakin pariksi kuukaudeksi mutta olinpa pahasti väärässä :( Aamulla heräsimme valkoiseen maailmaan, joka tosin näytti kauniilta mutta kun sinne nokkansa pisti, olikin vain märkä ja kylmä...

Aamupäiväinen ajelu keskustaan, armaani hakemaan harkkoja sun muuta tarpeellista ja minä Kirjastoon etsimään lukemista ja palauttamaan lainatut.

Jo uutuuskirjahyllystä tein löydön ja pari muuta uutuuskirjaa pyysin varaamaan jahka saapuvat kierrosta. Muutaman löysin ihan palautettujen hyllyköstä ja sitten olinkin jo valmis hyppäämään armaani kyytiin ja kotiin.

Pihallamme töröttää nyt kummallisia pikkutorneja siellä täällä jo siellä ennestään olleiden mystisten keppien ja lankojen sisäpuolella.

Puuliiteriin ja sieltä pois on kuljettava sivuttain, mikä onkin puutaakka molemmissa käsissä melkomoinen suoritus. Pinoan yleensä mukaan niin paljon (tai vähän) kuin pystyn kantamaan joten taakkojen kääntö tuotti hiukan vaikeuksia...
 
Toin puita sisälle lämpenemään ja kuivahtamaan. Ajattelin huomenna lämmittää uunia. 

Muuten harmaa ja osin sateinenkin päivä on sujunut lukien ja kortteillen, eli melkoisen sujuvasti sisätiloissa ja hissukseen kupeksiessa :)

3 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!