Lukijat

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Syksyisiä puita ja ruoka-ajatuksia

Moving Along With The Times 31. Trees and/or Leaves - Puita ja/tai lehtiä
Autumn Wishes
Kohokuvioin valkoista kartonkia pyynsyy kohokuviokansiolla ja hankasin kuviota esiin ruskealla ja mustalla leimasinvärillä.

Paljaat puut tai oikeammin niiden tausta, on väritetty vesiväreillä ja akvarellikynillä ja vesisäiliökynällä.
 
Yksi lehti leijaileea maahan, se on nettilöytö jonka leikkasin ääriviivoja myöten ja laitoin koholleen osin kuvan päälle.
***
Onneksi K-kaupassa on paistopiste josta saa myös valmista ruokaa! Aika usein tulee otettua tuoksuvainen ja kuuma paketti kanankoipia. Nopsaa ja helppoa ruokaa. Toinen valmisruoka johon olen tykästynyt on ohrapuuro jonka voi tyrkätä mikroon ja saa hetkessä haudutetun puuron nautittavaksi.

Paljon puhutaan kotiruuan tärkeydestä mutta kahdelle tai varsinkin yhdelle henkilölle on tosi vaikea tehdä niin vähän ruokaa, että se menee kerralla. Moni ruoka kyllä vain paranee lämmittämisestä tai uudelleen tuunaamisesta, mutta ei aina tee mieli syödä monta päivää samaa ruokaa.

Tietenkin voi tehdä kerralla isomman annoksen ja laittaa sitten pakastimeen kerta-annoksia odottelemaan tarvetta. Pakastin on kuitenkin, ainakin meillä, melkoisen täynnä marjoja ja sieniäkin, joten sen kapasiteetti on rajallinen.

Olen myös huomannut, että kun sinne jotain laittaa, sen helposti unohtaa, eikä tule otettua esimerkiksi aamulla sulamaan päiväruuaksi aikomaansa ja niin se jää taas odottelemaan seuraavaa kertaa, joka tulee tai sitten ei.

3 kommenttia:

  1. Wonderful design for our challenge, thanks for joining us at MAWTT xxxx

    VastaaPoista
  2. love the card design - thanks for sharing your creation at Moving along with the Times

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!