Lukijat

perjantai 28. lokakuuta 2016

Sinisen sävyissä perhostellen ja sadetta

Butterfly Challenge #65   Butterflies+ H is for Hoops and/or Harebell - Perhosia ja renkaita ja/tai sinisen eri sävyjä
Little Blue Flowergirl, Hoops and Butterflies, blue too.
Sinisen sävyissä koko kortti, mitä nyt vähän vihreää lehdissä. Ihan alimmaisena sinivalkoista kuviopaperia raamin tapaan, sitten vaaleampaa sinistä vihrein kuvioin.
 
Aluspaperista raamit myös A Day for Daisies digileimakuvalle. Sen leikkasin ääriviivoja myöten ja laitoin valkoisen kartongin päälle. Siihen kartonkiin leimailin pullon korkilla renkaita ja viinipullon korkilla paksumpia pallosentapaisia levein reunuksi. Ne ovat niitä haasteen vaatimia renkaita.

Nurkkiin leikkasin kuviopaperista lehtiä ja perhosia. Pienin perhonen lennähti yksikseen lepattelemaan. Kuva väritetty ProMarkereilla, renkaat leimailtu Mementolla.
***
Yöllä hurja tuuli vihelsi ja kolisteli ikkunapeltejä. Sade hakkasi välillä suoraan ikkunaruutuun ja kun vielä yksinäinen kärpänen hermostui ja lenteli poukkoillen kattoon miljoona kertaa, en saanut kunnolla nukuttua.

Aamulla kaikki lumi oli kadonnut!

Ja mittari näytti 6 plus astetta pitkästä aikaa. Sehän sopi minulle, lämpö siis, ei niinkään myrskyisä sade. Tosin siinä vaiheessa kun ulos menin, oli pahin myräkkä jo tipotiessään ja vain tihuutteli hiljakseen.

Hiekkapiha on kurainen ja lammikkoinen.

Saa nähdä mitä seuraavaksi saadaan... Ei tuosta sateestakaan niin kovin osaa nauttia, jos ei ihan vielä olisi kiva talvenkaan tulla. On sille aikaa kuitenkin aivan liian kauan pakastella ja lumisadetella muutenkin.

3 kommenttia:

 1. How pretty your card is. I love the little blue flower girl. The hoops are perfect for my challenge. Thankyou for fluttering by where your card will be entered twice. Hugs Mrs A.

  VastaaPoista
 2. Gorgeous card , I like the sweet image and the design
  Kevin xx

  VastaaPoista
 3. Oi - tämä on yksi suosikkileimoistani! Olet luonut sen ympärille ihanan kokonaisuuden ja niin upein värein!
  Onnea myös QKR-voitostasi!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!