Lukijat

torstai 6. lokakuuta 2016

Ruusuja ranskalaiselta tipuselta ja kiitoksia

QKR Stampede Challenge #211   Cut it  up! - Leikkaa, stanssaa, lävistä!
Congrats with roses from France
Kaksi paperia samasta lehtiöstä alimmaisina ja alimmasta raamitukset kuville. Ruusukuva voitoksi saatu, tipunen patonkeineen aikojen alussa saatu jossain vaihdossa.

Stanssattu kiekura ja lävistetyt sydämet haasteen mukaisesti.

Värittelin kuvat ProMarkereilla, kuten tavallista. Laitoin lyijykynää taustalle ja suttasin sormella pinnan tasaiseksi molempiin kuviin.
***
Miten voikaan aina tulla kiire näiden postauksiean kanssa? Nytkin menee aika umpeen ennen huomista, jolloin tulee jo uusi haaste! Sain viime haasteesta voiton jota odottelin saapuvaksi ja joskus aikaisemmasta haasteesta saamani ruusut olkoon siitä kiitoksena tuossa yläolevassa kortissa.

On aina kiva voittaa mutta kuitenkin arvostan vielä enemmän valintoja 3 tai 5 parhaan kortin joukkoon. Toki vaikka en koskaan kumpiakaan saisi, kortteilisin mutta varsinkin kunnian saaminen osoittaa, että olen oikeilla jäljillä ainakin juuri sillä kortilla :)

Myös kommentteja ja sähköpostia on mukava saada. Mieluusti kuulen mitä olen tehnyt oikein tai ainakin hyvin, eikä virheidenkään korjaaminen tai niistä  huomauttaminen ole kiellettyä, päinvastoin! Niistä molemmista oppii ja toivon mukaan vuosien saatossa kehittyykin aina vain paremmaksi. 

3 kommenttia:

 1. Kaunis kortti jälleen. Askartelu on jo palkinto sinänsä. Aina ei tarvitse voittaa kilpailuja, vaan osallisuminen on ihanaa.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun ennätit mukaan haasteeseemme, josta ANSAITTU VOITTO viime viikolla, QKR ei arvo voittojia, vaan me Dt:t äänestämme korteista omat suosikkimme...
  Eniten ääniä saaneet voittavat ja top 5 sijat sitä mukaa miten ääniä riittää!!
  Ihailen taitoasi yhdistää kuvia, papereita ja laittaa aina ihania pieniä yksityiskohtia ihan tutkailtavaksi asti!! Hyvää lokakuista viikonloppua - meille on tullut jo K-Y-L-M-Ä-!!

  VastaaPoista
 3. Wonderful card, Loreal ! I'm so glad to see you playing along in our "Cut It Up" challenge at QKR Stampede this week. Hope to see you again next week, too.
  NanaConnie DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!