Lukijat

tiistai 4. lokakuuta 2016

Ruusu ja perhonen ja maratoni

Simply Create Too #119   Black + 1 other Color - Musta ja 1 muu väri
Sydämessäni aina
Erikoiskokoinen ja mallinen kortti tällä kertaa rakkaalle. Sopivasti löytyi haaste jossa musta pääasiassa ja muuta väriä vain vähän.

Ruusu on valmiina pohjapaperissa. Rajasin sitä valkopilkkuisella paperipalasella nauhan tapaa. Yläreunaan kuviopaperista löytynyt teksti joka sopi saajalle.

Koristeena 3D perhonen jonka selkään lävistin vielä punaisen perhosen ja sen selkään laitoin valkoisen kukan. Ei siis ollenkaan värittelyä, eikä leimakuvaa.
***
Hiukka myöhäisempi postaus kuin tavallisesti, sillä tänään tanssittiin maraton, eli 12 aloitettiin Tirilässä ja puoli 8 lopetettiin Teboililla. Lepoajaksi laskettaneen matka Lauritsalasta Simpeleelle joka matkattiin henkilöautolla. Tosin ajaja joutui ainakin vähän hommeloimaan silloinkin :)

Molemmissa mukavasti porukkaa, ei liikaa koko aikaa lattialla, että mahduttiin tanssimaan sentään lähes koko ajan. Mitä nyt välillä ruuhkaa jossain kohdin lattiaa mutta hymyllä ja pienillä tönäisyillä selvittiin.

Onneksi molemmissa paikoissa oli myös lipun hintaan tarjottavat, ettei nälkäkään päässyt yllättämään. Ja huomenna sitten Töllille puolilta päivin, kun nyt on saatu hyvin esilämmittelyt suoritettua :)

1 kommentti:

  1. What a very pretty card!! Thanks for joining us at “Simply Create Too”.

    DT-Member SCT
    Gerda
    http://cardscreations.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!