Lukijat

sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Riemukasta synttäriä ja hyppelyä myös kortissa

Simon Says... Think Pink - Ajattele pinkisti
Congrats!
Ikää karttuu - ihanaa! Ainakin siksi, että voi järjestää kivat juhlat!! Niin toivon mukaan ajattelee tämän kortin saaja jolla ei tasavuosijuhla mutta juhla kuitenkin.
 
Koko kuukausi on ollut rintasyöpäasiaa ja sen myötä pinkkiä nauhaa useissakin haasteissa. Hyvä niin. Tulee paljon tietoa ja toivon mukaan myös paljon uutta tutkimusrahaa.
 
Tässä haasteessa riittää kunhan on väri oikein.

Alimmaisessa kuviopaperissa on kimallusta ja toisessa kukkasia, molempien pääväri on pinkki, eli vaalean punainen. Sitä samaa väriä myös kukkasissa, niin isoissa kuin pienissäkin jotka lävistin alimmaisena olevasta paperista.
 
Artien innokkaan hyppelijän väritin ProMarkereilla ja raamitin kuvan sekä palasen kukkakuvioista paperia, mustalla. Valkeita puolihelmiä kukkien keskustoina ja reunoilla riveissä. Valkea valmis Onnea teksti.
***
Tuulee suoraan Siperiasta, elikkäs kamalan kylmästi. Siispä kotoilua aamupäivä ja ilta, välissä lämmittelyksi tanssihyppelyä Kiteellä.

1 kommentti:

  1. How fun! I love the pink in this! Thanks so much for playing Simon Says Stamp Wednesday “Think Pink” Challenge! Beautiful colors and design. Well done!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!