Lukijat

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Pinkki nauha kortissa teemakuukauden mukaan

Live & Love Crafts #52   Traditional Pink - Perinteistä pinkkiä 
Time Out #67   Theme:Breast Cancer or Friendship - Rintasyöpä teema tai ystävyys
Toivoa
Menossa on rintasyöpä-teema-kuukausi. Sen innoittamana monissa haasteissa pyydetään pinkkiä ja nauhoja yms. asiaan liittyvää. Etsin netistä erilaisia nauhoja ja törmäsin toki myös suomalaiseen versioon  mutta päädyin kuitenkin tähän ihan tekstin vuoksi.

Kuvassa ystävä pitää kädestä kiinni ja ystäviä todella tarvitaan taistelussa syöpää vastaan!

Laitoin kuvaan kultaisen sydämen ja kultaisen helmikoristeen. Tekstin leikkelin myötäillen kirjaimia ja koristelin sydämellä jossa kultareunus ja toisellä kultaisella helmikoristeella. Kaikki valmiita leikkeitä.
 
Pinkkiä löytyy myös kukkasesta jonka laitoin osittain kuvan alle. Alimmaisena harmaata lautaseinää neutraloimaan pinkkiä.
***
Upea syyspäivä sai kylmästä tuulesta huolimatta minut ulos menemään. On ollut senverran vilpoisia öitä, että pihalaatikoissa samettikukat ovat kuihtuneet risukoiksi ja pelakuutkin kärsivät selvästi. Viskasin risumaiset ja sekaan eksyneet rikkaruohot kompostiin ja nostelin pelakuut uusiin ruukkuihin ja vein sisään.

Sunnuntaisin minulla on tapana kastella kukat, joten pelakuutkin saivat lämpimän kylvyn :) Lämmintä se vesi oli ulkoilmaan verrattuna!

Nyt on sitten ostettava kanervia tai kallunoita tai jotain muuta kylmänkestävää. Multalaatikot kun eivät itsessään ole kovin koristeelliset vaikka kauniit ja käytännölliset ovatkin. Armaani teki ne ihan vartavasten portaiden molemmille puolille.

3 kommenttia:

 1. Herkkä kokonaisuus - hieno teksti aiheeseen liittyen!
  Olet kyllä yhdistelyn mestari!

  VastaaPoista
 2. What a beautiful card and the image itself of holding hands is so meaningful. And love the font of the sentiment including the pink ribbon, very clever. So glad you shared this with us at TIME OUT!

  VastaaPoista
 3. Hieno kortti, todella kaunis kuva ja niin aiheeseen sopiva! Teksti nauhoineen on tosi kiva, ihan täydellinen meidän haasteeseen. :) Kiitos kun osallistuit TIME OUTiin!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!