Lukijat

keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Perhosia ja hopeaa

Butterfly Challenge #64   Butterflies + C is for Checkered and/or Cyan - Perhosia, ruudukasta ja/tai sinivihreää 
Congrats
Closer look at Butterfly and silver embossing
 
Perhosen leimailin voitoksi saamallani leimasimella ja värittelin ProMarkereilla. Tuo Cyan on sinivihreä väri, sama jota metsästämme nettiyhteyksien vuoksi, se kun kertoo, että on 4G yhteys eli se nopein :) Mutta se ei muuten liity tähän korttiin eli asiaan:
 
Alimmaisena pyydettyä ruudutusta, sekin sinivihreänä mutta vaaleana. Samaa väriä löytyy myös palasista joissa kukkia ja perhosia kuvan reunamilla.
 
Laitoin ääriviivoja myöten leikkaamani perhosen hopeanväriselle kartongille jonka kohokuvioin piparireunapyörylällä ja kiekuroilla, näkyy ehkä paremmin tuosta alemmasta kuvasta.

Vielä vihreällä leimasintyynyllä painelin stanssattua raamitusta, josta näkyy palaset ala- ja yläreunassa. Hopeoin valmiin onnittelutekstin.

Kiiltäviä kortteja on tosi vaikea kuvata!
***
Kylmä, siis tosi kylmä päivä! Ei missään vaiheessa tainnut olla yli 1 plussan!!! Kamalaa...

Taivas harmaiden pilvien peitossa saa kyllä mielenkin helposti matalaksi vaan ei anneta periksi kaamos masennukselle, ei kai sen aika edes ole vielä, eihän?

3 kommenttia:

  1. Oh how pretty your butterfly looks. I love your design using the backing card as panels down the side. Thank you for fluttering by my challenge. Hugs Mrs A.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!