Lukijat

lauantai 1. lokakuuta 2016

Onnittelut 65 vuotiaalle perhosten ja kakun kera ja myräkkääkin

Butterfly Challenge #63   Butterflies + W is for Wire and/or White on White - Perhosia ja metallilankaa ja /tai valkeaa valkealla
Happy 65th Birthday with Butterflies and Chocolate Cake and Paper Clips

Kukkaset taustapaperissa. Iloinen leipuri ojentamassa suklaakakkua sankarille  on lehtikuva. Palanen hopeanhohtoista harmaata paperia kohokuvioitu pariin otteeseen kohoviivoilla ja lisätty korttiin klemmarilla, haasteen mukaisesti se on siis metallilankaa. Samoin kiinnitin myös voitoksi saamastani perhospaljoudesta kolme ruskeanlilaa pallopaperin kera.

Stanssasin pienimmällä piparireunapyörylällä alustan numerolle ja sen leimailin numeroleimasimilla jotka olen saanut lahjaksi lapsoseltani.
***
Upea aurinkoinen sää hellii yhä vain ja sateet yllättävät yhtä usein kuin eilenkin :( Nyt varsinkin iltapäivällä nopsasti taivaan peittävä mustanpuhuva pilvipeite pimensi maailman niin, että piti lamput sytytellä keskellä päivää!

Vettä tuli kaatamalla ja tuuli hurjasti!!!

Kesti onneksi vain muutaman minuutin pahinta myräkkää ja sitten kohta jo aurinko paistoi kuin ei muuta olisi koskaan tehnytkään. Hurjaa!

Kävin katsomassa rantasaunalla ja kesäkeitaalla, onko kaikki paikoillaan ja totesin myräkän menneen ohi pelkällä säikäyksellä. Onneksi!!!

Aina kun alkaa tuulla kovasti tulee mieleen ne kaksi myrskyä jotka kaatoivat metsää ja katkoivat sähköt moneksi päiväksi kummallakin kerralla ja samana kesänä vielä...

Satuin olemaan yksin kotona ja silloin tuntuu, että olen vielä säikympi. Pelkuri olen toki aina ollut.

2 kommenttia:

  1. Lovely to see you using some of your winnings here on your card. The paper clips are a neat addition. Thank you for fluttering by challenge. Hugs Mrs A.

    VastaaPoista
  2. Ol aika äkilline myrsky se, onneks män pois samatei eikä teht pahempaa vahinkoo.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!