Lukijat

maanantai 17. lokakuuta 2016

Lentäjätipunen ja kurpitsoita sekä hommelointia laiskotellen

QKR Stampede Challenge #213   Pumpkins - Kurpitsoita
Pumpkins and Birdie - It's Halloween coming
Palanen hämähäkinverkkopaperia lojui työpöydällä ihan vaan odotellen, että teen tämän kortin :) Netistä löysin hauskat putoilevat kurpitsanaamat. Lisäsin niihin hiukan valkoista geelikynää silmiin ja hampaisiin. Rajasin mustalla tussilla reunat ja hankasin mustaa nurkkiin ja taustaan.

Tipunen on voittona saatu. Sen värittelin ProMarkereilla ja leikkelin ääriviivoja myöten. Siinä nyt tipunen lentelee Halloween yönä ja ihmettelee nauravia kurpitsoita... Olisikohan siemeniä vielä jossakin maisteltavaksi...?
***
Ahkerointia kotirintamalla. Tulossa on kiireinen viikko joten imurointia, vessanpesua sun muuta tarpeellista huushollihommelia.

Muun ajan olen käyttänyt hyödyllisesti lukemalla kirjaa, täyttämällä ristikoita ja kortteilemalla. Varsinaista tehokkuutta siis :)

Joskus on hyvä muistaa, etteivät työt tekemällä lopu mutta tekijät kyllä voivat lopen uupua... Tosin se ei ole kovin todennäköistä minun tapauksessani, sillä olen laiska työtä tekemään mutta kovinkin ahne taukoilemaan...

4 kommenttia:

 1. Voi minkä ihanan kortin olet yhdistellyt ja vielä hauska QKR tirppa lentelemässä syys yönä - ihana-ihana!
  Kiitos kun tulit mukaan kurpistsa haasteeseemme!

  VastaaPoista
 2. Wonderful pumpkins, Loreal, and I adore the background paper with the spider webs! So happy to see you playing in our “Pumpkins” challenge at QKR Stampede this week. Good luck in the draw.
  NanaConnie DT

  VastaaPoista
 3. Gorgeous pumpkinsThank you for sharing your lovely card with us at QKR Stampede.
  Mary.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!