Lukijat

lauantai 8. lokakuuta 2016

Kimaltava leidi tekstuurilla ja kotoilua siivoten

Passion for ProMarkers Week 366   Add Texture - Lisää pintaa, karheutta
I Love ProMarkers #319   Anything Goes - Kaikki käy
Here You can see different textures
Alakuvasta näkyy erilaiset pinnat joita kortissa on. Alimmaisena mustalla kartongilla valkoista harvakudoksista paperikangasta, hopeinen kahviliinakin kohokuvioreunoin, soikion kohokuvioin risukolla ja neitokaisen mekossa on kimallehilettä.

Olen aikaisenmminkin käyttänyt tätä samaa leimakuvaa ja silloinkin laitoin 'varjoksi' mustaa, että erottuu paremmin taustasta. Värittelyt ProMarkereilla ja mekossa lisänä glossy ja hopeista kimallehilettä, onhan juhlapuvusta kyse! Tekstileike hopeoitu ja sen raamitin köynnöksellä jonka stanssasin sinipohjaisesta kuviopaperista.

ProMarkers: Ivory, Blush, Coral, Pearl Blue, Sky Blue
***
Viikonloppu ja komeat kelit sopivat kyllä hyvin yhteen :) Tosin käytin lähes koko aamupäivän ja vähän iltapäivästäkin siivoamiseen, enkä kovin paljoa maisemia, saati auringonpaistettakaan, ihaillut.

Sitä ei kuitenkaan voinut olla huomaamtta, että tuulee puuskissa ja kovasti!

Kun vein petivaatteita ulos, piti tiukasti pitää toisella kädellä ovenrivasta, ettei se paukahtanut kiinni liian aikaisin. Pienet matot piti hakea samantien sisälle kun lentelivät lattialle ja pyykkiäkin sain pyöritellä kuivaajassa, sillä hengariin ripustamani pusero tipahti suunnilleen samantien maahan. Onneksi sentää heinikkoon, ettei tarvinnut pyykätä sitä uudelleen...

Kauniilta näyttää ja lämmittääkin, mutta vain ikkunoiden läpi.

Lämmitin uunia muutaman puun ja paperiroskia polttamalla. Sisällä alkoi tuntua turhan kolakalta. Nyt tarkenee taas mekkosillaan istuksia koneella :)

5 kommenttia:

 1. Really pretty - thank you for playing at Passion fo Promarkers x

  VastaaPoista
 2. Nyt on todellista Glamouria! Upeat värit ja yksityiskohdat!

  VastaaPoista
 3. Oh this is so sweet, what a pretty creation,Thanks for playing along with us on Passion for Promarkers this week, Hazel xx

  VastaaPoista
 4. Lovely looking card, fabby image and lovely design. Thanks for joining us over at PFP this week.
  Love n hugs
  Marie

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!