Lukijat

lauantai 15. lokakuuta 2016

Hempeitä ruusuja hylkimis tekniikalla

Simon Says...   Totally Resistible - Aivan vastustamatonta (resist eli hylkimistekniikkaa)
Happy Birthday with White embossed Roses and Text
Resist Tecnique
Pohjapaperissa kimallusta valmiina.  Valkoisen kartongin, johon leimailin ruusut, reunat leikkasin kuviosaksilla repaleisiksi.

Resist tekniikkaa voi soveltaa esimerkiksi vaikkapa liimalla, vahaliidulla tai kuten minä käyttämällä näkymätöntä mustetta ja jauhetta päälle jonka kuumensin valkoiseksi eli embossasin.

Ensin siis leimaus myös tekstille ja sama käsitttely sillekin.

Värittelin niin taustapaperin kuin kukkaset ja lehdetkin sekatekniikalla. Vetelin Mementolla vihreää, Distress Inkillä ruskeaa, metallivärikynillä lilaa ja punaista, Mementolla keltaista ja sitten vielä vesivärikynillä lisää vihreää, keltaista, ruskea ja lilaa ja vesisäiliökynällä kävin ne läpi.
***
Tänään pilkahti jopa aurinkokin iloksemme joksikin aikaa!

Armaani haki saunalautan tänään pois vesiltä. Siihen kului rattoisasti aamupäivä. Sillä aikaa täyttelin vuoroin pesukonetta vuoroin kuivaajaa ja tiskikonetta. Ulkona kuivaamisesta ei tullut mitään sillä sen verran kostea aamu oli. Terassin kaiteetkin suorastaan helmeilivät joten petivaatteet vain puistelin ja ripustin sitten tuokioksi tuolien karmeille ulos.

Olisi niin kiva saada ulkoilman tuoksua mutta kun ei niin ei.

1 kommentti:

  1. oh wow, this is gorgeous...I luv those flowers, great job! I am so glad you played along with us at simon says stamp wednesday challenge!

    blog-paperie blooms
    ig-2klines

    sparkle & shine, kindness *~*

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!