Lukijat

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Glamuuria filmitähden tapaan ja tuulista säätä

Inkspirational #110   Glamour -Glamuuria
Marlene Dietrich's Glamour
Taustapaperina Halloween lehtiöstä löytynyt mustanpuhuva sopii mielestäni tähän korttiin kuin nakutettu vaikka aiheena onkin glamuuri.

Laitoin kuvan alle palasia filminauhoista ja koristelin koko komeuden erikokoisilla hopeatähdillä. Keskikoko on lävistetty hopeahileisestä pahvista, isot kiiltävästä hopeisesta ja ihan pienin otsalla on metallinen.
***
Tosi komea, aurinkoinen, sinitaivainen syksypäivä!

Kyllä kelpaa katsella ikkunasta ulos, eikä maisemat huonone ulosmennessä, melkeinpä päinvastoin, kas kun ikkunani kaipaisivat pesua :(

Sen huomaa hyvin auringon paistaessa sopivassa kulmassa... kuten pölytkin kaikilla tasaisilla pinnoilla ja jopa ilman silmälasejakin... Vaan odottelen illan pimeyttä, silloin ei pölyt niin näy :)

Ulkona vaan tuulee hurjasti yhä, joten jos sinne uskaltautuu, on parasta vuorata itsensä ainakin ulkovaatteilla. Mekkosillaan juoksenteluun sopii vain lyhyt pikakäynti biokomposilla, jos sekään. Siitä tulee helposti melkoisen karaiseva kokemus.

Tänään on lämmitetty uunia toisen kerran tänä syksynä. Edellisestä kerrasta on jo aikaa. Alkoi tuntua iltaisin koneella istuksiessa kalselta ja vetelimme villatakkia ja muuta lämpöistä yllemme. Minusta kotona pitää tulla toimeen vähissä vaatteissa. 
 
Ei saa arki ahdistaa, eikä vaatteet myös. Kyllä sitä ehtii kyllästymiseen asti tupata kerroksittain hyntettä ylle talven aikana joten mitä myöhemmin tarvetta on, sen parempi.

3 kommenttia:

  1. WOW! What a fantastic image! Gorgeous! So glad you shared this gem in the Inkspirational *Glamour* gallery!
    ~carol

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!