Lukijat

perjantai 9. syyskuuta 2016

Tyttölapsonen ja kotoilua

Try it on Tuesday   Children - Lapsia
Happy Birthday
Uhmakkaan näköisessä asennossa seisoskeleva tyttölapsonen lienee vain ujo, vai mitä luulet? Laitoin kuvan piparireunaiseen soikioon, jonka väritin kullankeltaiseksi ja hinkkasin hiukan mustalla reunoilta.

Kuvan alla pellavaisen näköistä kuviopaperia ja palanen keltaista kuviopaperia valkealla kantattuna molemmat, että erottuisivat alimmaisesta joka samaa keltaista. Kuviosaksilla leikattu palanen tapetista jonka käänsin nurin päin ja hankasin rypyliästä pintaa mustalla saadakseni harmahtavan lopputuloksen.

Hauska metallisen oloinen laatta nettilöytö. Siihen kirjoittelin onnittelutekstin.Värittelyt ProMarkereilla.
***
Niin aurinkoista ja kaunista, että tuntuu kummalliselta kun ei ole sen lämpimämpää! Komea keli tehdä töitä ulkona. Ei hiki tule aikä viluta.

Tosin sisälläkin puuhastelin, onhan perjantai ja aikaa vaikka kuinka. Pesin koneellisen työvaatteita ja vein ulos raikastumaan. Nyt ovat haalaritkin sulotuoksuiset :)

Herkuttelin eilen keittämilläni punajuurilla viipaleina paistettuina, muutapa en sitten tarvinnutkaan ruuaksi. Armaalleni laitoin valmiita kaalikääryleitä kun hän saapui metsätöistä. Ovat vähän vahvempaa sapuskaa. Ja puolukkasurvosta kyytipojaksi, tottakai!

1 kommentti:

  1. Lovely card with nice layers and a pretty image

    Love Chrissie x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!