Lukijat

lauantai 3. syyskuuta 2016

Perhosia lentelee kortissa ja ulkosalla

Everybody-Art-Challenge 378   Schmetteringe - Butterflies - Perhosia
Glamour Girl on Wallpaper and Butterflies
Olen aikaisemminkin kokeillut kopioida kuvia netistä tapetille. Taisi olla jopa sama neitokainenkin Kuvan alla kaunis stanssattu raami, jota kohokuvioin kukkasilla ja hankasin punertavalla Distress Inkillä.

Samalla punaisella käsittelin myös tapetinpalasta josta lävistin pieniä perhosia kahta kokoa. Laitoin lumiainetta töpöttämällä sormellä niiden siipiin sinne tänne.
Kuvasta näkyy paremmin tapetin pinta ja perhosten lumetus.
***
Aurinko armas kuivas satehen, eli tässä tapauksessa ainakin vahvan sumun joka kietoi järveltä nousten koko mäen ja tienoon vaippaansa yöllä!

Terassin kaiteet ja osa lattiastakin oli pitkälle aamupäivään kostea, joten laitoin ensin pyykit pyörimään pesukoneeseen ja vasta sitten kun olin ripustanut ne ulos kuivumaan, vein petivaatteet ja matot tuultuman kaiteille.

Yritän ainakin kerran viikossa huiskaista kodin puhtaaksi, jos ei muusta, niin ainakin pölystä. Sitä tuntuu kertyvän kummasti nurkkiin. En ole vielä oikein sisäistänyt erään tuttavani siivousfilosofiaa, että sitten kun pölykoiria on enemmän kuin oikeita, on aika ottaa imuri esiin...

Eikä meillä edes ole koiria, joten perussiivousta aina kun hönkä päällä ja siistiltä näyttää - ainakin jos ei laita silmälaseja. Silloin näkee pienen pieniä murusia varsinkin keittiössä pöydän lähellä. No ne saa pois harjalla, joten ei enempää siivousta tarvitse sentään joka päivä muistaakaan.

Eikähän ihminen elä siivotakseen, kuten ei elä syödäkseenkään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!