Lukijat

lauantai 10. syyskuuta 2016

Perhosia lentelee kortissa ja oleilua

Passion for ProMarkers Week 362   Beautiful Butterflies - Kauniita perhosia
Congrats with Butterflies
Kohokuvioin perhosilla kuviollista paperia liuskoina, sillä halusin kuviot vain reunoihin ja mankeli on liian kapea jos laittaa paperin vain reunastaan kohokuviotaskun sisälle. Samaa paperia aluspaperinakin ilman kohokuviointia.

Värittelin leimatun perhosen ProMarkkereilla ja painelin valmista tekstiä vihreällä Mementolla. Kaunis nyöritetty paperi toimii lahjapakettina jonka päällä perhonen ja teksti ovat.

ProMarkers: Cinnamon, Gold, Pearl Blue, Meadow Green, Blush
***
Sanaristikkopäivä. Ostin joku aika sitten paksun kokoelmaristikon jossa edellisien vuosien parhaita ja piti olla myös visaisia. Niitä en ainakaan vielä ole löytänyt. Teen yleensä sivun kerrallaan. Vain joskus hyppelen ohi liian helppojen. Nyt olen malttanut mieleni ja koetan olla järjestelmällinan :)

Kirjaakin luin ja kortteja tein. Ja ruokaa ja kahvia. Mutta olen tosiaankin keskitttynyt ihan vaan oleilemaan, kerrankin.

4 kommenttia:

 1. Oh this is beautiful, what a super creation, Thanks for sharing it with us on Passion for Promarkers this week, Hazel xx

  VastaaPoista
 2. Looks smashing Love the colours. ! Thanks for joining us over at PFP this week.
  Love n hugs
  Marie

  VastaaPoista
 3. So stunning Loreal.A beautiful butterfly and colours and I love the script background.
  Thanks so much for joining in my theme this week at PFP :D

  xx coops xx

  VastaaPoista
 4. Such an elegant card Mervi. I love the beautiful butterfly and your colouring is perfect. Thanks for joining us at PFP this week for Nicola's 'beautiful butterflies' challenge. Hugs, Denise x

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!