Lukijat

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Nallukoita hellukoita ja syyskukkaa

Inkspirational #117   Inkspirational Photo
Teddies and Flowers
Penny Blackin nallukkainen tuo kainosti kukkasia onnitellakseen päivänsankaria. Taustapaperina mustavalkeaa kukikasta ja harmahtavaa lankkuaitaa. Edessä puupino.

Laitoin matkalaukkuun, jossa jo oli pikkuruinen nalle, pari isompaa lisäksi. Värittelin leimakuvan ProMarkereilla. Nalle on harmaa vaikka ainakin minun koneellani näyttää merkillisen vaalean siniseltä! Kuvan taustaa ja reunoja hankasin Distress Inkin Vintage Photolla.
***
Huomasin korttini olleen onnekas Butterfly Challenge #61 jo viikko sitten, sillä se oli arvottu voittajaksi! Hieno juttu tosiaan.
***
Upea syyssää senkun jatkuu!

Armaani on täystyöllistetty aidanrakentamisessa uusien omanapuiden ympärille. Haluamme tällä kertaa olla varman puolella, etteivät jänikset syö niitä suihinsa, ennenkuin ehtivät kasvaa ja alkaa tuottaa omenia edes, kuten kävi edellisille kääpiöomenapuiden taimillemme :(

Tosin pupuille kelpaavat myös muut puuntaimet...
 
Koko puutarhaa ei saa mitenkään aidattua, kun puita ja pensaita on myös kesäkeitaalla. Oikeastaan pitäisi siis aidata koko alue rantaan asti!

Ei sentään.

Amppeleissa terassilla alkavat Karjalan neidot näyttää aika raaskuilta. Kovat tuulet ja sateet ovat riipineet lehtiä ja kukkia ja kokonaiset oksatkin ovat saaneet kyytiä moneen kertaan. Kun vielä pari kertaa on ollut yöllä pakkasen puolellakin, eivät mehevät kasvit oikein tahdo kukoistaa.

Niistä on ollut kyllä paljon iloa koko kesän ajan joten alan katselemaan kanervia tai callunoita tai jotain muita syyskukkasia. Ja onhan pöydällä sentään vielä aurinkgonkeltaisin kukkasin krysanteemi, jonka vieraat toivat tuliaisena! Se hohtaa kilpaa auringon kanssa, eikä ole moksiskaan vaikka muutaman kerran tuuli on sen kovakouraisesti nurin viskannut.

2 kommenttia:

  1. Adorable image and coloured perfectly. Thanks for joining Ink

    VastaaPoista
  2. What a cute little bear! Such great coloring and a sweet image! Thanks for sharing with us at Inkspirational!
    - Shauna

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!