Lukijat

lauantai 24. syyskuuta 2016

Nallukka sateessa ja paistettakin nähty

I Love ProMarkers #318   Flowers/Nature  Kukkia/Luontoa
It's raining
Laitoin ihan alimmaiseksi paperia jossa toistuu leimakuvassa oleva kalpea sinivihreä. Sitten lehtikuvaa pilvisestä taivaasta, joka viittaa sateeseen.

Leimakuvassa nallukkainen peittyy lähes kokonaan suuren sateenvarjon alle. Yllänsä sadetakki ja kumpparit, joten pahimmalta märkyydeltä varmaan säästyy :) Kukkanen tosin taitaa kärsiä aika lailla niin sateesta kuin tuulestakin, joka riepottelee oikein kunnolla.

Laitoin syyslehtiä kuvan kulmaukseen. Tuuli on ne sinne varmaankin viskellyt...

ProMarkers:Blush, Cool Aqwa, Pastel Green, Gold, Yellow, Buttercup, Lime Green, Ice Grey2
***
Ihan oikeassakin maailmassa on sadellut tänään, tosin enimmäkseen on ollut tosi kaunista ja aurinkoista pitkästä aikaa! Melkein alkaa taas uskoa aurinkoisen ja lämpimän syksyn mahdollisuuteen! Niin hassuja me ihmislapsoset olemme, että yksi säde riittää toiveikkuuteen :)
 
Olen ollut oikein ahkera tänään ja imuroin koko huushollin, sekä pesin pyykit ja vein matot ulos tuultumaan. Laitoinpa pari oksaa, jotka olivat jo jonkin aikaa olleet vesilasissa juurtumassa, multaan. Jos vaikka saisin sen jatkamaan jalkojaan!
 
On ollut sen verran harmaita ja valottomia päiviä, että jouduin siirtämään kukkasen pois keittiönpöydän yläpuolelta, johon sen siirsin kesäaurinkoa pakoon, takaisin ikkunaan, ettei ihan nyykähdä pimeyteen.
 
Muutkin kukkaset alkavat jo nyt olla melkomoisen nuutuneen oloisia, eivätkä vaadi kastelua niin usein kuin kesähelteellä.

Ulkona vielä sinnittelevät muutamat kasvit, joskin vilpoisten ja märkien säiden takia ei ihan tiptop kuntoisina mutta kuitenkin sinnikkäästi.

Ja luonto pukeutuu yhä selvempiin syksyn väreihin kun katselee metsään ja teiden varsille!

1 kommentti:

  1. Great card,using the nature theam,thanks for joining us here at I Love Promarkers.Lyn DT.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!