Lukijat

perjantai 30. syyskuuta 2016

Maribel ja kukkanen kortissa ja syksykuvia

Passion for ProMarkers Week 365   Spots and/or Stripes - Pilkkuja ja/tai viivoja 
Maribel with a Flower. Spots on the background Paper and Paper under the Image
Flower coloured with ProMarkers.

Laitoin Maribelin kuvan kopiointikoneeseen kun siinä oli enää punaista ja sinistä jäljellä ja sain hienon pinkin kuvan! Ainoa tusseilla väritetty on tuo kukkanen josta en ole varma onko se pioni vai ruusu. Siihen käytin kahta väriä.

Haasteen vaatimia pilkkuja on taustapaperissa kiekuroiden päällä valkoisina ja jos oikein tarkkaan katsoo löytyy niitä myös raamina toimivasta kirjeen sisusta paperistakin rivitolkulla! Tekstin kirjoitin Wordilla ruusukuvioiselle paperille moneen kertaan, tässä yksi palasista.

ProMarkers: Blossom, Rose Pink (Flower only)
***
Huomasin korttini valitun 5 parhaan joukkoon edellisestä haasteesta. Tuntuu hienolta saada arvostusta, kiitos, Thank You! 
***
Että osaa olla komea auringonpaiste kun sille päälle sää sattuu! Luonto on kuin kirkastettu viimeöisen rankkasateen jäljiltä.  Eikä toki päiväkään ilman monen monia sadekuuroja ohi mennyt.
Alimmassa kuvassa sammalta tiililaattojen välissä uima-altaan reunamilla! Sen on saanut aikaan sateinen kesä ja syksy. Ei ollut siis ollenkaan suunnitelmissa mutta näyttää tosi hienolta, joten yritän olla rikkomatta saumakohtia lakaisemisella.

Onhan se ainakin pätevän tuntuinen syy, kun laiskottaa, eikä millään viitsisi lakaista lehtiä pois. Niitähän satelee koko ajan kuitenkin lisää, joten...

Armaani ahkeroi traktorin kera ajellen tulevaa kasvimaata nurin. Nyt on kaikki kasvamassa ollut poiskerätty ja saa odotella tulevaa kevättä rauhassa siltä osin ainakin.

Perunoita, kaalia, punajuurta ja lanttuja on odottelemassa tulevia ruokailuja. Tomaatteja, kurkkuja ja paprikoita, joitakin chilejäkin on pian käytettävä, ennenkuin menevät liian kypsiksi. Meillä popsitaankin nyt (siis yhä vain!) niitä oikein urakalla ja annetaan jokaiselle ohikulkevalle tai ainakin vieraina käyville :)

Jotenkin tuntuu aika hauskalta olla edes hiukan omavarainen ruuan suhteen!

2 kommenttia:

  1. Beautiful and elegant design, the rose is really pretty! Thanks for joining in at Passion for Promarkers and good luck! :) Donna ♥ x

    VastaaPoista
  2. Such a lovely card Mervi. I love the image and your flower is coloured perfectly. Your subtle dots on your paper are really pretty. Thanks for joining us at PFP this week for our ‘spots and/or stripes’ challenge. Hugs, Denise x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!