Lukijat

maanantai 12. syyskuuta 2016

Lapsonen onnittelee kukkien kera ja kirja joka pitää lukea

I Love ProMarkers #317   Spots and Stripes - Pilkkuja ja raitoja
DP2 Challence #267   Anything goes with Mo's Image - Kaikki käy jos Mon kuva
Congrats
Mo Manningin tyttönen piilottelee isoa kukkakimppua selän takana ja antaa suukkoa silmät sirrillään. 
Tyttösen mekossa pyydettyjä pilkkuja ja taustapaperissa lisää. Leimailin taustapaperiin viivoja raamituksen tapaan, toivon mukaan se riittää haasteen raidoiksi...
Väritin kuvan ProMarkereilla ja hinkkasin kuvan reunuksia Distress Inkin ruskealla, että se sopisi paremmin taustapaperin väreihin. Yllätyin itsekin kuinka kivasti valeanpunainen rimmaa ruskeaan!
ProMarkers: Ivory, Blush, Sienna, Cinnamon, Blossom, Pearl Pink, Meadow Green  
***
Olen lukenut paljon kirjoja elämäni aikana, surimman osan niistä unohdan saman tien. Aina joskus löytyy kirja joka sykähdyttää ja joitakin kirjoja olen lukenut eri ikäisenä uudelleen ja ne ovat olleet aina kuin ihan uusi kirja!

Kummasti elämänkokemuksen myötä saa perspektiiviä ja tietoa, jolloin kirja aukeaa ihan eri kantilta.
Joitakin kirjoja luuettuani haluaisin, että kaikki maailman ihmiset lukisivat ne, tai ainakin, että joku toinenkin pitäisi juuri siitä kirjasta josta itse innostun.
Fredrik Backman on kirjoittanut kirjan (Britt-Marie kävi täällä) josta on sanottu, että se on Kyrön Mielensäpahoittajan naisvastine. Kirjan päähenkilö Britt-Marie on kertakaikkisen tavallinen ja kertakaikkisen tavaton naisyksilö samalla kertaa! Alun hitaan kerronnan jälkeen päästään itse asiaan ja lähes joka sivulla saa nauraa tai ainakin hymyillä!!
Kannattaa lukea vaikka ei olisi lukenut ainuttakaan Kyrön kirjaa tai vaikka ei, kuten minä, yleensä miehen kirjoittamia kirjoja lainaakaan.
Tosin on sanottava, etten suinkaan katso kirjailijan nimeä kun etsin luettavaa, vaan kirjan nimeä. Jos se kiinnostaa, luen takakannesta ja etukannen sisäpuolelta esittelyn ja sitten päätän otanko luettavaksi vai en. Useimmiten valitsemani kirjat ovat naisen kirjoittamia, sillä niiden tarinat ovat naiselle tutumpia ja jotenkin ymmärrettävämpiä.
Nyt on luettavana kirja jolta odotan paljon sillä olen lukenut saman kirjailijan tuotantoa ennenkin. Kerron sitten kun saan sen luettua ( jos muistan...) millainen se oli :)

1 kommentti:

  1. Beautiful card . Thank you for joining us at I♥Promarkers challenge good luck Ginny DT forI ♥promarkers My Blog As I do Rodos

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!