Lukijat

tiistai 6. syyskuuta 2016

Kukkia pulloissa ja Teboilin tanssit

A Day for Daisies #154   Add Some Wood - Lisää vähän puuta
Flowers in the Bottles with wooden Bird.
Background Papers Wood patterned 
Kaksi erilaista puukuvioista paperia taustalla, A Day for Daisies digileimakuva värietty ProMarker tusseilla ja metallivärikynillä. Tussia laitoin myös puisen lintuleikkeen vatsaan ja oksaan.

Musta, kapea raamitus kuvalle.
***
Tänään oli ensimmäiset tanssit tälle syksylle Simpeleen Teboililla. Aika kivasti porukkaa oli saatu kasaan ja joitakin uusia kasvojakin, mikä aina ilahduttaa. Vakio porukka paikalla lähes kaikki. Ei edes huominen vierailumatka Mikkelin eläkeläisten päivätansseihin verottanut tanssijoita tältä illalta.

Sinne matkaakin kaikkein ahkerin tanssijoukko, eli 60 hengen bussilastillinen!!

Minulle sekä paikka, että bussimatkailu ovat uutta. Aikaisemmin en ole lähtenyt näille vierailumatkoille, sillä en pidä, tai oikeammin minun selkäni ei pidä, paljosta istumisesta. Toivon mukaan penkit sopivan pehmeät ja hyvän muotoiset.

Ja minulle sanottiin, että autossa saa kyllä kävelläkin jos tarvis...

Toki myös matkalla pysähdytään jolloin voi käydä ulkona jaloittelemassa ja verytellä selkääkin sen lisäksi, että käy kahvittelemassa.

Tänään on ollut aikamoisen vilpoisaa auringon paisteesta huolimatta ja kun armaani kukonlaulun aikaan starttasi omille menoilleen, oli auton etulasi jäässä! Mittari näytti 1 miinusta!!

Toivon mukaan ei sentään tule yöpakkaset tavaksi vielä.

4 kommenttia:

 1. Voi upeus miten hienosti väritetty tämä A Day for Daisies leima; jo pari kertaa olen yrittänyt ja maljakot vaan ei onnistu... kertakaikkisen upea - suurentelin kunnolla ja otan mallia!!

  VastaaPoista
 2. I love the way you used both the the wood-look papers on your card, Loreal. They are perfect with the image and your coloring. Everything looks so soft and delicate! Thanks for playing along with our September challenge at ADFD. Good luck! Hugs, Cathy

  VastaaPoista
 3. What a gorgeous creation!
  Thanks for "Adding Wood" and entering our challenge over at the "A Day for Daisies" challenge blog - good luck! Please join us again soon.
  Love
  Jen Leeflang
  A DAY FOR DAISIES DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!