Lukijat

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Kivinen kaariportti ja syksyn lehtiä

Time Out #66   Inspiration Photo - Valokuvasta ideaa
Autumn Wiches
Lehdestä olen joskus leikannut sementtiseinän kuvaa, siitä alimmainen harmaus. Nettilöytö on puolestaan kivinen kaariportti. Siihen leikkasin aukon ja taakse sovittelin syksyisen maiseman jossa kaareutuva kivisilta.

Syksyn lehtiä saman kuvan toisesta reunasta leikkelin irti ja laitoin muurilta laskeutumaan, ohjeeksi oli annettu, että harmaata ja kirkkaita syysvärejä.
***
Aika lailla yllä olevan kortin väreissä on luonto oikeastikin. Tosin enimmäkseen koivujen kellertävää ja saniaisten ruskehtavaa mutta kyllä jokunen vaahtera oransseissa, punaisissa ja keltaisissakin näkyy siellä täällä teiden varsilla.

Viimeisetkin viljapellot alkavat kantaa traktoreita ja puimureita sun muita vempeleitä ja koneet pörräävät pelloilla parturoiden niitä paljaiksi.

Linnut alkavat tehdä lähtöä ja parveilevat isoina laumoina pelloilla. Alkaa todella tuntua ihka oikealta syksyltä kun lämpötilakin pysyttelee tiukasti 10 asteen alapuolella...

2 kommenttia:

  1. What a beautiful scene! So autumn and so sereen looking! Thank you for taking the TIME OUT and joining us!

    VastaaPoista
  2. Love your beautiful scene that is perfectly framed with your grey stone window. Thanks so much for playing along at Time Out.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!