Lukijat

maanantai 19. syyskuuta 2016

Herkkuja on siinä monenlaista

Moving Along With Times #29   Birthday Cake - Syntymäpäiväkakku
Congrats! Sweets for You!
There is a Slice of Birthday Cake on the Plate...
Joskus on hauska koota kortti valmiista kuvistakin, siten tämä kortti esimerkiksi syntyi. Alimmaisena paperi josta näkyy vain pitsi kokonaan. Valmiskuvina kello jossa teepannu, kaksikertaisia pikkuleipiä kuvun alla, kultainen kuppi jossa merkillistä kyllä näyttäisi olevan kukkakimppu!

Asetilla viipale täytekakkua, ilmeisesti laihduttajalle kun niin mahdottoman ohut!

Perhosetkin valmiita kuvia ja kukin koristeltu lappunen kellon alla, siihn leimailin onnittelutekstin. Eikä sitten muuta kuin herkuttelemaan :)
***
Tänään on onkin herkuteltu, ensin aamiaisella juustomunakkaasta minulle ja armaalleni kinkkutäytteinen. Sitten aamupäiväkahveille saimme vieraan ja taas herkuteltiin, nyt vuorossa kuivakakku ja keksit.

Ruokakin oli herkullista vaikka teinkin oman ennätykseni möhläyksissä: Keitin perunoita niin, että vesi loppui ja perunat paloivat pohjaan kiinni!!! Voiko niin edes tehdä? Liimailin kaikessa rauhassa korttiin papereita ja kuvia ja vasta palaneen käry herätti muistamaan, että hei,  olen laittamassa ruokaa...

No perunat maistuivat kuulemma kuitenkin perunoilta kun leikkasi pois sen palaneen kuorenosan :( Oli sentään kaikki muu syötävä sellaista kuin pitikin. Paistoin grillijuustoviipaleita ja itselleni keitin pikkuporkkanoita, armaalle vielä kasslerpihvit ja voila! herkullinen ruoka oli valmista.

Iltapäivällä herkuttelimme jäätelöllä ja varmaan tämä herkutteluputki jatkuu vielä illallakin. Ainakin ajattelin rouskutella pähkinöitä...

Hmmm... mums mums... taidankin hakea lisää :)

3 kommenttia:

  1. Herkullinen kortti. Minäkin olen kerran onnistunut polttamaan perunat pohjaan :D

    VastaaPoista
  2. Gorgeous Birthday Cakes, thanks for joining us at MAWTT this time, xxx

    VastaaPoista
  3. A very pretty card. Thank you for sharing with us at MAWTT. Beckie x

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!