Lukijat

keskiviikko 31. elokuuta 2016

Uusio käyttöä Alkon paperikassille ja sipuleita

Butterfly Challenge #61   K is for Craft and/or Kaleidoscope Pahvia ja/tai kleidoskoopin värejä (kirkkaita)ja perhosia 
Congrats with Wines and Flower on Craft
Jostain syystä kaikki pahvinpalaseni olivat joko kadonneet (lue laitettu talteen) tai liian pieniä kortiksi, kun etsin haasteeseen sopivaa pohjaa. 

Onneksi hätä keinot keksii ja löysin paksusta paperista tehdyn Alkon kassin jossa sopivasti lempiviinien merkkejä!

Sitten vain valmiit perhoset kohotarroilla liitelemään, pionin kukka hennoin värein keskelle O-kirjainta ja valmis Onnea leike yläreunaan. Kortti valmis!
***
Kun aurinko paistaa on mentävä ulos ihmettelemään syvän sinistä kesätaivasta! Onhan tänään ihka viimeinen virallinen kesäpäivä jos allakkaa katsoo.

Tosin istuksin autossakin, sillä ajelimme Parikkalaan tärkeille ostoksille ja muutamille vähemmän tärkeillekin saman tien :) Pistäydyimme myös uudella kirpparilla Särkisalmella kun nyt siellä melkein jo olimme. Yksi pusero ja sipulipussiksi alennettu/ylennetty narukassi läksi mukaan.

Nostin jo joku aika sitten sipulit maasta terassille pahvin päälle kuivahtamaan ja kun säät ovat olleet mitä ovat, ne eivät kovin hyvin kuivuneet, joten siirsin ne sisälle. Armaani puhdisti kuivuneet sipulit kauniiksi ja sitten piti löytää pussi(t) mihin ne pakataan ilmavasti tulevaa käyttöä odottelemaan.

Olin jo ostanut paksun virkkuukoukun ja katselin Tokmannilla sillä silmällä puuvillalankoja, että jospa vaikka ihan itse väkertäisin sipulipusseja joutessani mutta onneksi siis löytyi valmiina kassina...
Minä kun en ole niitä maailman ahkerimpia virkkaajia.

1 kommentti:

  1. The colours are looking so good together. I love the kraft background with the black inking. Such pretty butterflies too. Thankyou for fluttering by my challenge. Hugs Mrs A.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!