Lukijat

maanantai 15. elokuuta 2016

Takaisin kouluun ja laiskotteluakin

Simply Create Too #115   Back to School - Takaisin kouluun
Moving Along with Times 26.   Back to School - Takaisin kouluun
Takaisin kouluun
Löysin netistä kuvia joissa palaillaan kouluun, tuon teksti osion leikkelin yhdestä, taulun oheiskamoineen toisesta ja kynät taisivat olla kolmannesta :)

Värityskuvista löytyi tyttönenkin reppu selässään innolla aloittamaan koulunkäynnin pitkän loman jälkeen. Hänet värittelin mustalla ja kirkkaan punaisella tussilla rypyliään alustan päällä saadakseni eläväisen pinnan.
Koko kuvarypäs kohotettu hiukan aluspaperista jossa himmeällä näkyy jotain tekstiä ja numeroita, mielestäni sopivia juuri tähän korttiin.
***
Kotitonttuna tämä päivä. Olen juoksennellut ulos ja sisään ja aukonut ja sulkenut kasvihuoneen ovia ja luukkuja, aina sen mukaan miten aurinko on suvainnut paistaa tai olla paistamatta.

On suhteellisen lämmin päivä joten auringon paistaessa kasvihuoneen lämpötila nousee nopeasti yli kolmenkymmenen ja kosteus tiivistyy suuriksi pisaroiksi muovin pinnalle, josta tipahtelee niskaani kun keräilin kurkkuja ja tomaatteja syötäväksi.

Nyt ovet ja luukut kiinni, sillä pilvet valtaavat taivasta urakalla.

Konevoimalla pyykit puhtaiksi ja ulkona kuiviksi. Tiskitkin pyörähtelivät koneellisesti. On tämä nykynaisen elo helppoa: Painelee vain nappuloita ja odottelee kahvia siemaillen ja herkutellen valmista :)

Kasvihuoneella juoksentelun lomassa kortteilua ja postinkin kävin hakemassa ja roskat viemässä, pitäähän jotain sentään itsekin tehdä...

2 kommenttia:

  1. This is a fab design, thanks for joining us at MAWTT, xxxx

    VastaaPoista
  2. She looks happy to be going back to school though I doubt the teachers will approve of her uniform! Fun card, thanks for sharing it with us at MAWTT, Jx

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!