Lukijat

sunnuntai 7. elokuuta 2016

Siivekkäitä kahta lajia

QKR Stampede Challenge #203   Things with Wings - Siivekkäitä
Two Things with Wings
Jotenkin olen tykästynyt näihin A Day for Daisies piirrettyihin hassuihin hahmoihin .) Tämäkin pikku keijunen on lennellyt onnittelukortteihin niin aikuisille kuin lapsillekin.

Sain idean taustapapereihinkin keijusesta. Sen mekossahan on pilkkuja, joten taustapapereissakin niitä löytyy. Koska on kyseessä satuolento, sen voi mielestäni värittääkin satumaisesti, eli siivet lepattavat kuten voit huomata värityksestä. Ei siis ole kysymys siitä, että Mementon silmäleimasimella varoen painellessa väriä meni vääriin paikkoihin.... eihän....

Taustakin väritetty niillä pienillä Mementoilla, kuten lintunen oksineen lehtineenkin.
***
Kurkut kasvavat niin isoiksi, etteivät sidontanarut tahdo kestää niiden painoa. Taas yksi naru oli katkennut, kun menin hakemaan päivän annosta!

Yksin en saa niitä sidottua, joten on odotettava, että armaani saapuu seilailemasta avuksi. Näin kauniilla ilmalla ja vielä sunnuntaipäivänä on toki ehdottomasti oltava vesillä jos se on mahdollista ja jos, kuten hän, pitää seilailusta!

Minä maakrapuna olen kotimiehenä jo toista päivää ja hommeloin ja haahuilen kotosalla ihan mielikseni.

Tosin on myönnettävä, että mieluiten nukun armaan kainalossa, enkä yksin ...

3 kommenttia:

  1. Tosiaan satumaista hohdetta kortissasi! Minäkin olen ihastunut näihin leimoihin, joissa piirrosten ääriviivat tuntuvat ihan leikkivän. Kiitos kun toit ihanan korttisi mukaan "lentelemään" QKR haasteeseemme!!Kesäistä ja ihanaa elokuun jatkoa!!

    VastaaPoista
  2. Super cute card! Thanks for joining us this week at QKR Stampede. Karal DT

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!