Lukijat

maanantai 8. elokuuta 2016

Ruusuja ruusuja ja herkkujakin

Passion for ProMarkers Week 357   My Favorite Things - Suosikkini
Congrats with Roses
Favorite Thing is Embossing Folders! Here with Roses on Background.
Rose Image and Butterflies coloured with ProMarkers
Tähän korttiin laitoin leimakuvan ihan sellaisena kuin se on, enkä leikannut kahteen virekkäiseen kukkaseen, kuten pari postausta sitten. Suosikkini kortteilussa taitaa olla kohokuviointi. Sitä käytän melkein joka kortissa!

Tässä lehden kylkiäisenä joskus tulleella ruusuraamituksella pohjapaperi kuvioitu. Hankasin kohokuvioita punaisella ja vihrellä Mementolla.
 
Leimakuva on väritetty ProMarker tusseilla voimakkaan punaisiksi ruusut ja lehtiin laitoin kolmea väriä. Myös pehosia värittelin tusseilla tummemmiksi.

ProMarkers: Meadow Green, Forest Green, Moss, Coral, Berry Red, Ruby
***
Aurinko paistaa uuden viikon alkamisen kunniaksi huikean siniseltä taivaalta. Muutama pullea poutapilvi purjehtii silloin tällöin taivaan rannalla. Tuulee puuskaisesti ja se kuivatti pyykit parissa tunnissa!
 
Armaani ajeli nurmikon joten minä sain keskittyä kotihommiin ja kortteiluun.

Keräsin karviaisia ja mustia viinomarjoja iltaherkuksi. Karviaiset kypsyvät ja jo tipahtelevatkin maahan. En keksi niille muuta käyttöä kuin syömisen. Mehut tai hillot tulevat niin kamalan makuisia, ettei innosta. Kokeilin kyllä takavuosina!

Ainoa keino jolla karviaishilloa voi käyttää, on selkoittaa sitä omanahillon sekaan ja täyttää esimerkiksi kakku seoksella. Tosi raikkaan makuista! Vaan eipä noita kakkuja tule tehtyä oikein koskaan joten olkoon...

Kahdelle leipominen on tosi turhauttavaa hommaa. Ja kun en ole edes mikään jauhopeukalo, tyydyn kahviloiden ja konditorioiden ja hätätilassa kaupantätien tekeleisiin. Ne ovat taattua tavaraa ja voi valita millaisen herkun ottaa. Ei pakastettavaa, ei liikasyömistä, ei miettimistä mitä ihmettä lopulla tehdään..

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis ruusukortti. Olen tehnyt joskus karviaista ja banaanista hilloa. Sekin todella hyvää, mutta pitää pakastaa.

    VastaaPoista
  2. WOW a beautiful card. Thanks for joining Passion for Promarkers. Elaine

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!