Lukijat

maanantai 22. elokuuta 2016

Patarouva kortissa sydämellisesti

Leimaillaan ja väritellään elokuu - Inspiroidu pelikortista
Black Widow? or...
Mustavalkeana koetin pitää kortin. Harmaa lienee jonkinasteinen musta sekin? Hienokiehkurainen taustapaperi näkyy myös sydänaukoista pelikortin raamituksessa.

Ajattelin, että mustat sydämet ovat liian jyrkän sävyisiä yksinään ja lävistelin tummanharmaasta kartongista niiden alle toiset isommat.

Värittelin patarouvan harmailla metallivärikynillä ja hiukan siinä on lyijykynääkin.
***
Mainiosti aikaa leikata vihdoinkin toinen puoli nurmikoista. Kannustimena uhkailtu iltapäiväsade, jota tosin ei tullutkaan.

Leikkelin myös perunoiden kuivuneita varsia pois märkänemästä ja nostin sipulit kuivahtamaan pahvin päälle. Rikkaruohoja tuhoton määrä kippautui biokasalle ja ruusunoksia sain tuoksumaan joka huoneeseen maljakoina toimiviin pieniin kermanekkoihin.

Kun ruohoa leikkaa, tulee mahdottomasti silppua (heinikko lainehti 15 senttisenä!). Sitä keräsin puidenalkujen ja kukkasien juurille viherlannotteeksi. Kamalasti toki jäi vielä nurmea rumentamaankin mutta jos intoa riittää, ajelen parin päivän kuluttua uudelleen, jolloin alkaa, toivon mukaan, näyttää oikealta ruohikolta!

Kannoin vanhan rahisevan ja oikullisesti kuuluvan radion keittiön työtasolle ja sain kuin sainkin sen toimimaan saksien ja veitsen toimiessa painona ja lisäapuna. Pelaa kun ei mene kovin kauas laitteesta...

Olen kuunnellut uutisia ja etenkin musiikkia joka saa ihan väkisin tanssimaan. Kun on aika tehdä töitä, olen sulkenut radion, en muuten voi lopettaa tanssimista :)

4 kommenttia:

 1. valtavan upea kortti!! Minulla kanssa aina radio päällä, varsinkin kun siivoan, silloin se menee tanssien!! =) Oikein rattoisaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. musta-valkoinen yhdistelmä on hieno ja tyylikäs.
  ilmanko siitä syntyikin noin hieno kortti...

  VastaaPoista
 3. Kiitos kun osallistuit. Mukava kortti :)

  VastaaPoista
 4. Hienosta kortistasi tulee jostain syystä mieleen lapsuuden satukirjan Prisessa Ruusunen. Kaunis kokonaisuus!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!