Lukijat

maanantai 29. elokuuta 2016

Lohikäärme palloilee ja muita ihmeitä

QKR Stampede Challenge #206   Keep Your Eyes on the Ball - Pidä silmällä palloa
Congrats with lots of Balls :)
Lohikäärme valmistautuu potkaisemaan jalkapalloa pilke silmäkulmassa :) Lisäpalloina ilmapalloja pöllöjen käsissä ja pallukoita paperisuikaleessa kuvan takana.

Tärkein lienee kuitenkin uusi numero joka kertoo synttärisankarin täyttävän kokonaista 6 vuotta!

Lohikäärme on kova sana ja melkein yhtä kova, jos ei joskus jopa tärkeämpikin, on jalkapallon pelaaminen. Kun vielä vihreä ja sininen ovat lempivärejä, oli helppo koota kortti sankarille.

Leimakuva väritetty ProMarkereilla paitsi kroppa, johon käytin Zipin vihreää pensselipäätä.
***
 Ihmeitä tapahtuu voin todistaa! Saimme tänään särvipäisen laitteen johon vanhan mokkulamme vaihdoimme ja jopas saimme yhteyden netin ihmeelliseen maailmaan. Jopa sähköpostitkin pääsin lukemaan! Sinne olikin kasautunut valtava vuorellinen lainatarjouksia ja peliaikoja! Kumpiakaan en ole ikuna netistä hakenut!!

Muutama muukin jonnin joutava mutta sentään myös ilahduttavia kommentteja postauksiini ja muita mieltä lämmittäviä yhteydenottoja. Kiitos kaikille kärsivällisyydestä. Vastailen minkä kerkiän tämän päivän aikana.

Olimme molemmat ihan surkeina kun ei mikään onnannut tietokoneella ja kun vielä välillä puhelinyhteydetkin alkoivat katkeilla ja särähdellä alkoi pinna kiristyä.

Vaan nyt onni aukeni ja netti myös :) Olemme yhtä hymyä :)

6 kommenttia:

 1. Voi miten iloinen kortti ja kiva kun pääsit takaisin nettimaailmaan - me ajeltiin eilen teidän ohi ja tosiaan yhteydet pätki - myös ylempänä - Joensuusta-Kiteelle puhelutkin ihan katkeilee!
  Kiitos kun toit ihanan lohokäärmekortin mukaan QKR Stampeden haasteeseen... lohikäärme onkin kunnon vahti pallolle! Ihanaa syysviikkoa - sateista huolimatta!!

  VastaaPoista
 2. Ihanan värikäs kokonaisuus.Olet hienosti saanut korttiin kaikki kortin saajan lempiasiat.Tuo paperi on kyllä ihanaa.

  VastaaPoista
 3. Very clever mixing the dragon and a soccer ball, Loreal ! I love that you decided to enter it into our "Eye on the Ball" challenge at QKR Stampede this week. Good luck and come play again next week, won't you?
  NanaConnie DT

  VastaaPoista
 4. Love your dragon. I hope he doesn't breathe fire on the ball. Thank you for joining in at QKR Stampede this week.
  Mary

  VastaaPoista
 5. Super cute card. Thanks for joining us this week at QKR stampede. Karal DT

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!