Lukijat

maanantai 1. elokuuta 2016

Kukkakortti 70-vuotiaalle ja orapihlaja-aitaa matalaksi

Chocolate, Coffee and Cards Challenge #114   Use Number on your Card - Käytä numeroa kortissasi
Happy Birthday
Kaunis kukkapaperi innoitti tähän onnittelukorttiin. Olen jo kauan halunnut tehdä kortin jossa kuvan kukkasia 'jatketaan' päälle liimatuilla kukilla.
 
Tähän kimppuun lisäsin vaaleanpunaisia ja punakeltaisia kukkia ja niiden keskustoiksi puolihelmiä. Yläreunan pitsikin oli jo valmiina paperissa, joten lisäsin vain tyhjältä näyttävään reunaan hopeisen nauhan jossa lilaa kuviota keskellä ja puiset numerot jotka kimallutin hopeavälkkeisellä kimalleliimalla.
***
Elokuu alkoi upealla auringonpaisteella! 

Monesti helteinen heinäkuu on vaihtunut sateiseksi elokuuksi, joten siihen olin varautunut henkisesti :) Hyvä siis näin kerrankin!

Kävimme vihdoin viimein leikkamassa muotoonsa orapihlaja-aidanteet keskustassa. Viime vuonna ne leikattiin alas ihan lyhyiksi, kun estivät jo näkyvyyttä. Olisi luullut, että tänä vuonna on nopea ja helppo homma leikata hiukan pois ja sillä siisti.

Vaan eipä ollutkaan. Rikkaruohot olivat intoutuneet kasvamaan tiuhaksi matoksi juuri kasvaneiden ja arveluttavan pitkiksi ja jopa  maata osittain viistäviksi ronkeloiksi venähtäneiden uusien kasvustojen sekaan. Lähes mahdoton tehtävä oli nyhtää pois rikkaruohot ja sitten leikata aita.

Jouduimme paikoitellen tekemään saman kohdan kolmeen kertaan, ennenkuin edes jonkinlaiseen ruotuun saatiin jälki...

Aikaa  meni mokomassa hommassa lähes neljä tuntia, joskin on sanottava, että taukoja pidettiin usein ja yksi oikein pitkäkin, kun saimme naapureilta kutsun kahville.

Moni tuttu jututti ohi kävellessään mutta se ei hidastanut työntekoa, päinvastoin antoi voimia jatkaa. On aina kiva tavata tuttuja joita näkee harvemmin nyt kun asumme maalla.

Samalla reissulla sain korttitilauksiakin, joten senkin puolesta antoisa reissu :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan kesäinen ja herkkä kortti! Ja mahtava idea jatkaa kuvan omia kukkia kolmiulotteisiksi. Täytyy joskus koettaa, kun osuu siihen sopiva paperi työn alle.

    VastaaPoista
  2. onpa kaunis kortti! hauska juttu, sillä joskus olisi kiva tehdä littanoitakin kortteja vaan kun aina tavaraa tulee laitettua enämpi.
    tämmöisiä nämä meidän pulmat, mutta periksi ei anneta vaan jatketaan innolla korttien tekoa...

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!