Lukijat

keskiviikko 10. elokuuta 2016

Kukka ja perhonen, tuulistä säätä

Allsorts Week 375   Spots and Stripes - Pilkkuja ja raitoja
Congrats
Suosikkitaustapaperini, lankkuaita, saa tällä kertaa olla raitoina haasteessa jonka aiheen on keksinyt kaimaseni Leikkaan Mervi.
 
Pilkkuja tein kohokuviotaskulla ja hinkkasin niitä esiin muutamilla Mementon silmäväreillä. 
 
Perhonen leikattu ääriviivoja myöten ja se, sekä russukuva, väritettuy metallivärikynillä. Perhosessa lisänä hiukan Zic kynääkin. Onnea teksti kimallutettu kuumentamalla mustaa jauhetta kimalteen kera.
***
Tuulista ja melkomoisen vilpoisaakin vaikka parhaimmillaan mittari näytti sentään kahtakymmentä... Ainakaan ei ole itikoita! Ei ollenkaan vähäarvoinen plussa!

Ainakin minun nilkkani ja ranteeni ovat pilkutetut mokomien verenimijöiden jäljiltä, kun aina silloin tällöin olen yritellyt rikkaruohoja taltuttaa. Itikoita pöllähtelee silloin kasapäin kimppuun, joten ei kovin kauaa pinna kestä olla ulkona. Vaan tänään on siis tuulista ja aivan itikatonta. Hurraa!

5 kommenttia:

 1. This is so pretty, thanks for joining us at Allsorts, xxx

  VastaaPoista
 2. Hienosti käytetty teemaa hyväksi ja kaunis ruusu, upea kortti. kiitos kun tulit taas mukaan Allsorts haasteeseen.
  Hirveä tuuli täälläkin, mutta ei hyttysiä, yksi ainoa ampiainen liikkeellä ja tietysti se pisti peukaloon, kun keräsin pensasmustikoita,-))m

  VastaaPoista
 3. A great take on our spots and stripes theme Loreal, many thanks for joining us at Allsorts challenge this week.

  B x

  VastaaPoista
 4. Miten ihmeessä saat tehtyä noita pilkkuja vain tuohon leimakuvan reunoihin? Kertakaikkisen upea sommittelu jälleen ja värileikkisi on ihan taianomainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan kohokuviokansion paljaiden kohtien päälle ja painelen kaulimella, sellaisella pienellä piirakkapulikalla vain haluttuja kohtia.

   Poista

Kiitos kun kommentoit!