Lukijat

lauantai 23. heinäkuuta 2016

Vintage-pyöräilijää haikaillen

K K Vintage haaste #71 Koneromantiikkaa keksintöjen kulta-ajalta
My Hero!
Aikamoinen keksintö oli varmaan polkupyöräkin aikoinaan! Ja eiköhän joku neitokainen haikaillut rohkeiden miesten perään jotka uskalsivat mokomien vempeleiden kanssa ihmisvilinään!!

Onhan keksintö toki myös sähkövalo, vai liekö kuvassa kaasuvalo, jonka kelmeässä hohteessa neitokainen kirjaa lukee?
 
Yhdistin kaksi vanhaa valokuvaa jotka löysin netin pohjattomasta aarrearkusta ja lisäsin vielä nurkkiin stanssatut kulmat joita hinkkasin mustalla.
***
Vaikka pilviverho yhä vaan sitkeästi peittää taivaan on armaani ollut lautallaan purjehtimassa koko päivän. Lämmintä sentään ja tuulikin lähes tyyntynyt, joten siltä osin mitä mainioin keli vesillä oleskeluun.

Ulkoilutin moneen otteeseen ruohonleikkuria. Olen huomannut parhaaksi työtavaksi minulle, tehdä huvia ja hyötyä vuorotellen. Istumista ja seisomista ja kulkemista ja kyykistelyä. Kaikkea vain tunti tai korkeintaan pari kerrallaan.

Ei tule kremppoja eikä vedä suonta. Ei jäykisty, eikä laiskistukaan ihan mahdottomasti :)

Ensimmäisen ruohonleikkuurupeaman jälkeen paljon vettä ja sitten pötkölleen sohvalle vartiksi. Ihan vaan laiskuuttani ja kun ei ollut tulenpalava kiire minnekään.

Rikkaruohoja olen kiskonut arveluttavan isoja kasoja. Mistä ihmeestä ne ehtivätkään ilmestymään? Muutaman vadelman popsin ohimennessä, ennenkuin katoavat lintujen, mehiläisten ja kukkakärpästen sun muiden suihin.

Jätin huomisellekin ajeltavaa, eihän nyt kaikkea hyvää kannata ahnehtiä kerralla:)

3 kommenttia:

  1. Mahtavasti istuvat yhteen nuo yhdistämäsi kuvat! Itselleni tuli kokonaisuudesta mieleen, että puolisoa kyllästyttäisi miehen kaiken ajan vievä harrastaminen :D Kiitos osaliistumisestasi haasteeseen!

    VastaaPoista
  2. Pelottava kapistus tuo pyörä - ihana kortti!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!