Lukijat

perjantai 15. heinäkuuta 2016

Vesille venosen mieli kortissa ja Parikkalan reissu

Simply Create Too #113   Red, White or Blue - Punainen, valkea tai sininen
 
Seiling
Sinisessä tapetissa hopeisia raitoja, kuin aallonharjoja ikään. Valkoiseen paperiin kohokuvioin veden välkettä ja hankasin kuvioita esiin sinisellä Mementolla ja vähän mustalla Versa Finella.

Tapetista raami kuvalle. Vene vesineen, taivaineen, väritetty ProMarker tusseilla. Linnut leikkelin kuviopaperista ja väritin valkealla geelikynällä. Koristeena hopeanvärinen metalliankkuri.
***
Aamun aurinkoiset tunnit armaani vietti maalaten, minä kortteillen. Sitten matkasimme sateen uhatessa Parikkalaan kirpparin kautta. Sieltä löysin kengät ja puseron. Asiaakin toki oli Parikkalaan mennä. Armaani tarvitsi sähkötyöjuttuja. Jouduimme odottelemaan liikkeen aukeamista vaikka oli jo yli puolipäivä!

No selvittiin sentään ostoksille ja saatiin mitä tarvittiin ja sitten kurkattiin vielä Tokmanninkin tarjontaa, kun nyt kerran sinne asti oli ajeltu. Lauttasaunalle tarvittiin shampoota ja pannujauhatuskahvia. Toki niitä lähikaupastakin on mahdollista ostaa mutta täältä sai halvemmalla.

Kahville mentiin kurkkupussin kera kylään ja oli siellä kassissa sipuleita ja tillinvarsiakin.

Vielä paikalliseen rautakauppaan josta saa paljon muutakin. Minä löysin paperista verkkoa, saa nähdä mihin korttiin sitä tulee!

Kortinkin sain lähtemään Lahden suuntaan. Ei siis mikään turha reissu ollenkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!