Lukijat

perjantai 8. heinäkuuta 2016

Vauhdikkaat onnittelut, ruohonleikkuuta, mukavaa postia

I Love ProMarkers #312   Sport - Urheilu
To the very Special Birthday Boy
Murrettua sinistä ruudullisena taustalla, onhan kysymys poikalapsosesta. Sinistä värittelin kuvan kenkiin ja housuihinkin ja onpa paidassakin raidat hihansuissa, helmassa ja kauluksessa. Sininen nelonen ilmoittaa uuden numeron!
Samasta sinisestä pahvista kuin numero, on myös kuvan raami ja alareunan vapaalla kädellä leikkelemäni nurmikko jota vielä kohokuvoin raidoilla. Kun on juhlat on myös ilmapalloja! Kuva lehdestä löydetty. 

ProMarkers: Ivory Blush, Vanilla, Pastel Blue, Cornflower, Ice Grey2
***
Sain postia Taitopuoti Paperinauhalta joka sponsoroi Leimaillaan ja Väritellään haastetta jossa korttini valittiin voittajaksi.
Lehtiöllinen kaksipuolisia papereita, leimasin ja hauska tagi jonka toisella puolella vielä toivotukset. KIITOS Sponsorille nopeasta toimituksesta!
***
Niin kaunista ja melkein lämmintäkin lähes koko päivän, että oli ihan kesäinen olo :) Aamusella matkasimme täydentämään ruokavarastoja niin itsellemme kuin linnuillekin. Aika lailla siemeniä kuluu kun varisperhekin on ilmaantunut nälkäisten joukkoon!

Harakoita on kuusi ja variksia neljä, sitten pikkulinnut, tikka, orava ja fasaaniuros. Jännitämme onko naaras pian valmis tuomaan poikaset näytille!

Iltapäivän lopuksi yllätysukkoskuuro tuli vauhdilla ja pyörähti talon ympäri mustina murjottavin pilvin. Laitoin heti pilven nähdessäni termoksellisen kahvia ja sitten kiskoin kaikki mahdolliset piuhat seinästä. Kävin terassilta kuivumassa olleet vaatteet sisälle ja kengät portailta suojaan eteiseen.

Koko iltapäivä meni rattoisasti ruohonleikkuria kiskoen. Heinikot ovat kasvaneet sateiden aikana ja ansiosta kamalan korkeiksi, joten oli jo aikakin tarttua tosi toimiin.

Kahdessa erässä ajelin, ei mitenkään jaksanut kerralla! Heinä sen verran kosteaa, että kone sammui monta kertaa ja voimat vähenivät joka kiskaisun myötä, kun yritin sitä taas henkiin.

Vielä jäi kesäkeitaan puoli kokonaan ja mönkijän alle jäävä, kuin myös kasteluletkun alue ajelematta, eli huomisellekin töitä. Tosi hyvää käsivarsilihaksille!

Jos ei ukkosta olisi tullut voi olla, että olisin saanut kaiken ajeltua mutta hyvä tekosyy se oli lopettaa tältä päivältä :)

1 kommentti:

  1. Meillä ei ole ukkostanut kuin parina kertana pikaisesti, mutta hiostavaa on kuitenkin koko ajan melkeinpä. Taitaa se jyristä jossain pitäjillä.
    Suloinen kortti

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!